My Make-up Palettes *TAG*

EN: Some time ago, there was a tag among beauty blogs. Andreea tagged me and, after a couple of weeks, I finally managed to post it on the blog. Here are my make-up palettes, from the ones that I barely use to my most beloved. I have also included some swatches at the end of it to show you my favourite eyeshadows out of all these palettes. Hope you'll enjoy this!

RO: Acum ceva timp a circulat un tag prin blogosfera. Eu am fost taguita de Andreea (mersi ca m-ai pus la munca :*) si, dupa vreo doua saptamani, am reusit sa il postez si eu :D Am pus fotografii atat cu paletele pe care nu le-am mai folosit de foarte mult timp, cat si cu favoritele mele. De asemenea la final am inclus si cateva swatchuri la fardurile mele preferate dintre toate prezentate aici. Sper sa va placa!



Acestea sunt doua paletute de la Oriflame pe care nu le-am mai folosit de ceva timp, dar care au niste culori tare faine si pigmentate :)


Aceasta este o paleta multi-functionala de la Sephora pe care i-am luat-o mamei mele cadou acum cativa ani de Craciun, dar care a ajuns la mine :D Imi plac majoritate fardurilor, mi se par destul de bune, rujurile sunt acceptabile, iar blushurile sunt ok :)


Aceasta este paleta mea de 120 de culori luata de pe ebay si aproape deloc folosita, dupa cum vedeti si in poza. A venit cu vreo 3 pastile de fard sparte din pacate.


Si aici sunt dragele mele truse :)


Trusa de sprancene Oriflame (contine 2 farduri, o ceara de sprancene si 2 pensule care nu imi plac deloc), trusa Catrice 050 I Wanna Be A Royal (2 movuri foooarte frumoase!) si trusa Stila Noire (puteti gasi swatchuri aici)


O trusa cu 4 farduri MAC: cel maro este Espresso, cel rosiatic Cranberry, cel somon Paradisco si cel mov Nocturnelle


Trusa Lancome A10 Rose de Bonheur


Trusele mele Sleek: Oh So Special si Sunset


Trusa Urban Decay Naked


Si inca o trusa cu diverse farduri adunate de mine: NYX, MAC, Stila


Mai jos sunt fardurile mele preferate din cele aratate mai sus. Mi-a fost destul de greu sa aleg, avand in vedere ca majoritatea sunt farduri foarte bune, dar am ales intr-un final 10 culori pe care le puteti vedea mai jos.

L -> R: Humid (MAC), Cranberry (MAC), Shimmermoss (MAC), Sable (MAC), Puck (Stila), Lancome eyeshadow in down right corner, Virgin (Urban Decay), Darkhorse (UD), Hustle (UD), Wrapped Up (Sleek)


Voua care va plac cel mai mult?
Daca vreti sa vedeti swatchuri la o trusa anume, lasati-mi in comentariu si voi incerca sa fac asta cat mai repede :)
Which ones do you like most?



9 pretty comments

  1. Uitasem ca imi doresc si eu Nocturnelle de la Mac.,

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai ce mi-am luat si eu Sunset si Oh so Special :D Imi place quad-ul tau MAC ..Vreau si eu Z-palette! De unde ti-ai comandat-o? Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Pey si minunatia de la Illamasqua o tii doar pt tine? :P Ah, si MAC-ul :P Superbe paletutele tale, imi place quad-ul ala MAC super mult ;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, fetelor!! :D

    @Sheila

    De pe site-ul oficial am luat-o :D

    @Sihaya
    Illamasqua e mono, am zis ca nu are ce cauta la palete :D si pentru cea noua de la MAC vreau sa fac postare separata :D
    Mersi :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt frumoase toate :)
    Cum sa te atingi de trusa 120 cand ai naked si sleek ♥♥♥

    eu de cand am primit sleek nu am mai pus mana pe trusa 120 :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce culori frumoase! :) Sa te bucuri de ele! :*

    RăspundețiȘtergere