Citrus Fresh Sugar Scrub QI Cosmetics Review

Dacă mă urmăriți de mult timp, știți că sunt o împătimită a scruburilor de corp. Cel despre care vă vorbesc astăzi este de la QI Cosmetics și se numește Citrus Fresh Sugar Scrub. Un exfoliant mecanic din zahăr și uleiuri hrănitoare care este un bun aliat acum că a venit vremea caldă și scoatem mai des picioarele din pantaloni :)


Consistență: Dacă sunteți obișnuite cu astfel de scruburi, veți ști la ce să vă așteptați. Particulele de zahăr sunt amestecate cu diverse uleiuri (cocos și struguri) și formează o textură ușor abrazivă. Zahărul nu mi se pare prea dur pentru pielea de pe corp, dimpotrivă, iar faptul că primele două ingrediente sunt uleiuri îl face foarte hidratant și ușor de folosit.
Efecte: Pielea este instant exfoliată, iar în urma exfoliantului rămâne uleiul ce hidratează foarte bine. Câteodată mi se pare că rămâne prea mult ulei pe piele așa că mă clătesc puțin mai insistent înainte să ies din duș și sunt gata. Pielea rămâne fină și cu un miros plăcut datorită uleiurilor esențiale din compoziție.
Bonus: Astăzi am observat că mai poate fi folosit la un lucru. Eu când mă epilez cu aparatul mereu am pielea iritată, roșie, plină de bubițe. De data aceasta m-am gândit să exfoliez puțin imediat după epilat și am observat că bubițele au trecut în jumătate de oră. față de o zi întreagă cum pățeam de obicei. 
Preț: 45 lei (momentan redus la 38,50)
Ingrediente (RO): ulei de cocos*, ulei de struguri*, zahar*, ceara de albine, uleiuri esentiale de neroli, portocale*, lemongras si grapefruit, extract antioxidant de rozmarin
*- ingredient organic
100% ingrediente naturale, 96% ingrediente organice.
Concluzie: Este un scrub foarte bun, are un miros plăcut și lasă pielea foarte catifelată așa că îl recomand, mai ales persoanelor cu pielea sensibilă, ca mine.




4 pretty comments

  1. Cat de mult ma bucur ca ai scris articolul asta! Eu sunt mereu in cautarea unui scrub perfect pentru pielea mea sensibila. Ingredientele imi plac la nebunie si o sa-l cumpar cat de repede. Mai ales ca si eu am problema cu bubitele dupa epilat. Mi se pare excelent ca poti sa-l folosesti dupa epilat, sunt curioasa daca are acelasi efect si la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci am venit la fix cu articolul :D ingredientele sunt intr-adevar foarte bune, dar sa ii simti mirosul, o sa te indragostesti! Si eu sunt curioasa daca va fi acelasi efect, neaparat sa ma tii la curent :) sper sa iti fie si tie la fel de bun!

      Ștergere
  2. Arata foarte bine si pare bun!! Am intrat acum la ei si am vazut cateva produse interesante :D

    http://www.andreearistea.ro/despre-fonduri-de-ten-cum-mi-am-redus-sebuumul-din-zona-t-si-review-estee-lauder-double-wear-stay-in-place/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am multe lucruri interesante :D mie chiar imi plac produsele lor!

      Ștergere