Extensii? Maybe once! + 3 sugestii de coafuri


Prin generală am fost nevoită să mă tund scurt din cauza unei tunsori eșuate și de atunci am rămas cu multe traume și experiențe urâte, fapt care probabil mă determină să nu țin niciodată părul mai scurt de umeri (deși îmi plac foarte mult tunsorile pixie).
Long story short: am căpătat tot felul de porecle din cauză că eram foarte slabă și tunsă scurt, you can imagine. De-atunci încerc să îmi țin părul cât mai lung și aranjat cât mai feminin ca să combat vocile ce mi-au rămas în minte după atâția ani.
Legat de acest lucru, mereu m-am întrebat care e faza cu extensiile. Mai vedeam pe la colege, prietene și eram curioasă care ar fi efectul lor și pe părul meu. Așa am ajuns să primesc un set din cele mai lungi și mai dese extensii de la Irresistibleme.com, un site care se ocupa cu comercializarea lor. Eu am ales Blond Platinat ca să le pot vopsit după bunul plac (evident că le-am făcut roz).

Cu extensii - fără extensii. Cam așa stă treaba. După ce le-am folosit de câteva ori, printre care și în videoclipul cu cele trei sugestii de coafuri (pe care vă invit să-l vizionați mai jos), am realizat că sunt prea stângace și prea leneșă pentru a mă bucura cu adevărat de extensiile cu clips.

Nu am reușit să le pun pe toate în păr pentru că tot ieșeau clipsurile la iveală când îmi era lumea mai dragă, I'm a total noob, recunosc. Și din cauza asta este destul de evident că port extensii, diferența de lungime și desime fiind destul de mare. Îmi plac în schimb pentru că se comportă foarte bine la vopsit, ondulat, pieptănat & co. Sunt fine, rezistă la coafat și ar arăta super bine ca highlights colorate printr-un păr natural.

Comanda mi-a venit prin curier așa că așteptați-vă la taxe vamale, în schimb a ajuns foarte repede. Totul foarte frumos ambalat în punguțe sigilate, iar șuvițele erau protejate de o plasă. Au un sistem ingenios prin care poți încerca dacă ți se potrivește culoarea fără să deschizi tot pachetul ca să îl poți returna în caz că nu e ce așteptai.
În concluzie, eu aleg să rămân la părul meu, chiar dacă nu e la fel de lung, dar știu că nu voi avea vreun moment penibil din cauza neîndemânării mele. Love yourself, girls!

0 pretty comments