Instaglam your eyes!


Sunt sigură că orice utilizatoare de Instagram și-a dorit la un moment dat să existe filtre și în realitate. Așa poate mai aducem puțină viață în scena mohorâtă din stația de RATB luni dimineața sau surprindem cafeaua amăruie cu o tentă sepia și mult contrast.

Știu că sună superficial, dar trebuie să recunoaștem că ne plac astfel de „mici” artificii pentru a ne face ziua mai frumoasă. Culorile bine alese fac o diferență enormă; să nu mai spun că, de când mi-am colorat părul, mă tot gândesc cu mi-ar sta cu ochii în nuanțe diferite. Eu văd lentilele ca pe niște filtre pe care le putem aplica ochilor noștri. Vrei să aibă o nuanță mai caldă, poate ceva excentric?

Adu-ți culoare în viață!

Lentilele colorate mi se par cea mai ușoară metodă de a schimba ceva la tine fără a face o alegere permanentă. Te poți juca cu nenumărate nuanțe și poți crea câte un personaj pentru fiecare. Ca blogger de beauty, mi se pare o metodă foarte bună de a încerca machiaje noi, de a descoperi nuanțe neatrăgătoare poate până atunci. Pe ochii mei niciodată nu vor arăta la fel de bine combinațiile cu auriu și bronz așa cum arată pe ochi albaștri, tocmai de aceea mă bucur că pot avea și eu această ocazie.
A photo posted by Ștefana (@theprettyblossoms) on

Păr roz? De ce nu și ochi roz? 


Eu sunt mulțumită de culoarea lor, deși când eram mică aș fi vrut să am ochii albaștri ai mamei sau verdele limpede al bunicului meu. Acum îi iubesc pentru că, mereu când mă uit în oglindă, îl văd pe tatăl meu în ochii mei și știu că am moștenit blândețea lui odată cu ei. Dar tot mă macină curiozitatea câteodată și vreau să experimentez pentru câteva ore cu diverse nuanțe și atunci vin în ajutorul meu lentilele colorate.

Știți că nu este prima dată când încerc astfel de trucuri, dar pentru că lentilele albastre m-au făcut să văd lumea cu alți ochi, acum sunt curioasă cum ar fi să îmi asortez de exemplu părul cu ochii (doar mă cunoașteți, sunt înnebunită după matchy-matchy). Să nu uităm că se apropie cu pași repezi și Halloween-ul, care a fost adoptat destul de repede și de români. Lentilele de contact sigur vor completa un look spooky și vor atrage atenția la petrecere
A photo posted by Ștefana (@theprettyblossoms) on

De ce să alegem lentile colorate?

Motivul este simplu, cel puțin pentru mine: cu ajutorul lor pot evada puțin din cotidian. Îmi pot transforma o zi banală, poate chiar una începută prost, într-o zi specială, în care să mă simt altcineva. Ștefana cu ochi verzi ar fi mai dispusă poate să învețe un nou stil de dans (deși ritmul îmi lipsește total!). Când port lentilele albastre, mereu mă simt ca într-un desen anime (poate și datorită combinației cu părul roz) și simt că devin mai copilăroasă.

Cu toate acestea, vă recomand să mergeți înainte de orice achiziție la un medic oftalmolog pentru a vă evalua starea ochilor și pentru a vă oferi informații importante legate de îngrijirea și purtarea lentilelor de contact. Puteți citi aici mai multe despre importanța acestui lucru.

După ce ați făcut acest pas, aveți liber la distracție :) există atâtea modele pe piață încât este greu să nu găsiți ceva pe gustul vostru. Eu deja mă gândesc ce aș putea purta la petrecerea de Halloween de anul acesta.
A photo posted by Ștefana (@theprettyblossoms) on
Pe Lensa.ro am găsit câteva modele foarte atractive, numai bune pentru a îndeplini dorința mea de experimentat. Aici găsiți toate culorile și modelele disponibile, trebuie să îmi spuneți care sunt favoritele voastre și cum le-ați purta!

0 pretty comments