Inspirație pentru interior


Deși locuiesc într-o garsonieră micuță, încerc să o fac cât mai cozy folosind diverse trucuri (perne decorative, borcane drăguțe, flori, o cuvertură pufoasă), iar azi, că tot e duminică seara - perioada perfectă de leneveală - am făcut un folder în care mi-am salvat câteva produse care mi-ar plăcea.

Camera mea preferată de acasă este cea de oaspeți. Micuță, dar primitoare și fix cum îmi place mie, cu un aer retro. Trebuie să recunosc, mama mea are un talent aparte pentru decorat (printre altele) și este mereu o sursă de inspirație pentru mine. Mereu când vin acasă este ceva schimbat sau un element nou care completează perfect întreaga atmosferă (ar trebui să îi vedeți bucătăria, e de vis!).


Pentru că îmi plac foarte mult imprimeurile vintage, mă gândeam că acestea ar merge de minune în camera mea albă. Pentru draperii cred că este prea mult, dar ca perne decorative ar arăta minunat. Aș face câte două cu modelul de sus și cel de jos și o singură pernă cu cel din mijloc. Ar fi o combinație interesantă.

Acum plănuiesc să pun niște tablouri pe peretele roșu din garsonieră și am ales 3 variante diferite, în funcție de tematică. Apropo, dacă vreți să vedeți cum arată camera mea, să vă puteți imagina mai ușor despre ce vorbesc, dați play videoclipului de mai jos.


Da, vremea din ultimele zile m-a influențat la alegerea asta, dar întotdeauna am avut o slăbiciune pentru umbrele colorate și siluete. Cred că oricare din aceste tablouri ar arăta frumos și ar schimba atmosfera camerei.
Nu puteau lipsi nici picturi faimoase, cum ar fi În camera de dans de Edgar Degas, Lucrătorii de Van Gogh (unul din preferații mei) și Câmp cu maci de Claude Monet. Spuneți voi că nu sunt superbe?



Și încă patru imagini iconice care m-ar bucura fără doar și poate. Cele două cu John Lennon și cu Audrey Hepburn sunt preferatele mele deoarece sunt doi dintre artiștii mei preferați (ca să nu zic oameni). Pe site-ul Retro Boutique găsiți mult mai multe variante, eu doar m-am lăsat purtată de favoritele mele, dar cu siguranță veți găsi ceva să se potrivească în orice cameră. 
Vă plac alegerile mele?


2 pretty comments