L'Oreal Extraordinaire Color Riche: Swatch & Review


Cu ocazia școlii de beauty blogging, am descoperit produse de la L'Oreal pe care nu le încercasem până atunci. Printre ele se află și rujul Color Riche Extraordinaire, un ruj lichid într-o multitudine de culori cu finish asemănător unui gloss.

Cele două culori pe care le am sunt 301 Rouge Soprano, un roșu fructat, și 401 Fuschia Drama, un roz fuchsia aprins.
Textură: Eu sunt obișnuită cu rujurile lichide care se usucă mat, acesta însă este mai mult ca un gloss. În schimb, nu se simte deloc lipicios, dimpotrivă, parcă ai avea apă pe buze, este foarte light și, dacă vă place finish-ul lucios, atunci cu siguranță vă va plăcea și acest produs.

Ambalajul este cute, feminin și mi se pare interesant că are o mică „fereastră” unde poți vedea nuanța, iar stickerul pe care este scrisă aceasta este într-o culoare similară, deci nu cauți aiurea prin sertar dacă ai mai multe.

Rezistență: Pentru mine, rezistența este foarte bună. Nu se compară cu cele Astor de care am vorbit săptămâna trecută, dar rezistă câteva ore bune. Ce-mi place cel mai mult la ele este faptul că după o oră-două, dispare luciul și rămân buzele colorate, ca un fel de stain, așadar nu există riscul conturului inestetic rămas după un timp.

Aplicatorul mi se pare interesant, deși este din burețel, ca la orice gloss, acesta este puțin mai lat și mai flexibil, așa că este mult mai ușor să îl folosești. Fuschia Drama se aplică divin, acoperă instant buzele, este opac și foarte pigmentat, drept dovadă a fost în favoritele lunii iulie și încă îl folosesc des. După acesta, m-am gândit să-mi mai iau unul și am ales Rouge Soprano pe care l-am văzut la Lily Melrose. Culoarea este minunată, dar se aplică foarte streaky (după cum vedeți mai jos) și este puțin frustrant.

Preț: În jur de 40 de lei; momentan am găsit ambele nuanțe disponibile pe 1001cosmetice.ro reduse la 37 de lei :)

Voi aveți un astfel de ruj? Ce culoare?

0 pretty comments