5 idei de manichiuri pentru toamnă

Recunosc, am fost leneșă în ultimul timp când a fost vorba de manichiuri. Am folosit aceeași ojă toată luna, fără model, fără aplicații, pur și simplu clasic. Dar pentru că mi s-a făcut dor, iar acum nu am timp să mă „joc” cu ojele, am făcut un mic inventar al modelelor mai vechi care se potrivesc la fix cu anotimpul de acum. Dacă dai click pe titlul fiecărui model, vei fi redirecționată către postarea mea în care detaliez procesul și menționez produsele folosite.

1. Green Polka

Polka dots e unul dintre modelele mele preferate, deși nu este ușor de făcut pentru cineva care are două mâini stângi, cum sunt eu. Cel mai ușor se realizează cu unelte speciale pe care le găsești foarte ieftin pe ebay, dar poți folosi și agrafe de păr, scobitori sau bețe de acadele (pentru bulinele mai mari). Se pot face extrem de multe combinații, dar eu am ales-o pe cea de mai sus deoarece e mai rapidă decât altele și arată foarte chic, deloc încărcat.

2. Tartan nails

Aici crește puțin nivelul de îndemânare, dar merită. Ador carourile pe haine (jumătate din adolescență am purtat pantaloni de genul, punk made me do it) așa că m-am încăpățânat într-o zi să încerc același model și pe unghii. Mi-a luat ceva, dar într-un final a ieșit rezultatul de mai sus de care eram tare mândră, trebuie să recunosc. Dacă vrei să încerci, în articol vei găsi și un mini-tutorial. 

3. Autumn golds

Degradeurile pe unghii nu sunt greu de realizat, dar sunt foarte messy. Însă rezultatul merită, cel puțin eu așa cred. Nuanțele folosite mai sus mi se par ideale pentru toamnă (de acolo și titlul), iar acum că mă gândesc îmi dau seama că se potrivesc la fix cu ultimul tutorial de machiaj de pe YouTube, nu ți se pare?

4. Elegant Red

Roșul pe unghii mereu va fi la modă. Este elegant, clasic și feminin, dar nu trebuie să ne rezumăm doar la asta. Niște accesorii pot schimba foarte mult felul în care arată. Mie îmi plac aplicațiile metalice de tipul celor de mai sus, mi se pare că adaugă un aer ușor edgy manichiurii și o scot din anonimat.

5. Green Pistachio

Aceasta este singura manichiură care nu a fost realizată de mine. Este făcută cu gel folosind o tactică foarte interesantă prin care se picură peste culoarea de bază, astfel creând acest model similar cu pielea de reptilă. Sunt curioasă dacă se poate realiza și cu ojă normală, poate voi experimenta într-o zi.

Găsești pe site-ul Nailshop.ro tot ce ai nevoie pentru a realiza aceste manichiuri: de la geluri până la lămpi UV. Nu uita să îmi trimiți și mie fotografii, dacă alegi să recreezi unul din modele. Mi-ar plăcea foarte mult să le văd!

0 pretty comments