Bioderma topește dorul de mare


Dacă tot am vorbit despre cât de importantă este protecția solară și de ce trebuie să avem grijă cu expunerea la soare, a venit momentul să vă vorbesc și despre alternative pentru un bronz fără risc. 

Eu sunt cel mai noob om când e vorba de aplicat autobronzante cremă. Am încercat multe, dar cumva reușeam mereu să las urme sau să nu acopăr anumite părți. Am realizat că nu sunt pentru mine și am renunțat la gândul de a mă bronza singură, acasă. Asta până am încercat spray-ul autobronzant Bioderma care este ușor de folosit chiar și pentru o începătoare.

MOD DE FOLOSIRE

Pentru a obține bronzul: o dată pe zi timp de 3 zile, apoi o dată la 2 zile.
Pentru a menține bronzul: o dată pe săptămână.
  • Se aplică pe pielea curată și uscată.
  • Aplicați uniform, de la 20 cm depărtare de piele.
Instrucțiunile sunt simple. Eu am grijă să îmi și exfoliez pielea o dată pe săptămână cu un scrub sau zaț de cafea, așa mă asigur că rămâne fină mult timp și bronzul rezistă. Partea care mi se pare foarte tare este faptul că sunt efectiv gata în 10 minute. Spray, spray, spray, aștepți puțin să se usuce (eu de obicei dansez puțin prin casă în timpul ăsta) and you are ready to go! Nici măcar nu l-am deranjat pe Skye cât m-am dat eu repede cu el. 
Autobronzantul Bioderma topește dorul de mare cum topește primăvara nămeții din munți. 
Bronzul este unul subtil care devine din ce în ce mai intens cu fiecare zi în care este reaplicat. Este foarte natural și mi se pare că se potrivește oricărui tip de piele: de la cele mai deschise până la cele mai închise. Poate fi folosit și pentru a accentua bronzul pe care îl aveți deja. 

Ingredientele le găsiți mai jos, alături de recomandarea mea sinceră. Este un produs pentru orice fată care își dorește piele bronzată fără efectele negative ale expunerii la soare.
Puncte tari:
- nu se ia la spălat, rezistă mai multe zile
- se usucă foarte repede și nu pătează hainele
- aplicare ușoară și uniformă

Singurul minus pe care l-am găsit este faptul că se termină destul de repede, dar acesta pălește având în vedere avantajele. Prețul este de aprox. 50 de lei.

8 pretty comments