Tropical Oasis *FOTD*

A few days ago, I was in the mood for colourful makeup so I had fun with my eyeshadows before going to school. I hope you'll like the result :)
As I said in the previous post, this will be a look using Oasis e/s by Stila(swatch here). Besides that, I've also used Paradisco and Shimmermoss by MAC, Buck from the Naked palette and a bright blue eyeliner from a Romanian brand called Ada :)
If you're interested in a tutorial, let me know!

Acum cateva zile, aveam chef de un machiaj mai colorat asa ca m-am jucat putin cu fardurile mele inainte de a pleca la scoala. Ce ziceti, mi-a iesit?
Dupa cum spuneam si in postul anterior, acesta este un machiaj folosind fardul Oasis de la Stila (swatch aici). Alaturi de el am mai folosit si Paradisco + Shimmermoss de la MAC, Buck din paleta Naked si un creion albastru aprins Ada :P
Daca ati vrea sa vedeti tutorial pentru acest machiaj, sa-mi ziceti :)




Have a great day!

Sa aveti o zi superba!

7 pretty comments

  1. Hey there:)mi.ai lasat un comment pe blog in legatura cu portofelul cu bufnite..mai am portofelul si daca il doresti, ne auzim:)
    O seara frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai niste ochi superbi si machiajul te prinde de minune . Asa ce-mi place ca imbini pasiunea machiajului cu cea a fotografiei :X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragut. Chiar iti sta bine machiata asa! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Libertat

    Mersi mult, Libertat :"> Nu puteam sa le separ una de cealalta :D Imi plac in egala masura ;))
    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. ce imi place forma ochilor tai :X vreau si eu niste ochi pe care sa ma pot "juca" unpic cu culorile :( superb machiajul :*

    RăspundețiȘtergere
  6. @Stefi

    Mie nu imi ajunge, vreau mai mult loc intre pleoapa si spranceana cum au si alte fete, de abia am loc sa blenduiesc fardul ;))
    :*

    RăspundețiȘtergere