Alessandro Striplac New York Grey

Știți că eu am probleme cu unghiile care mi se exfoliază și mi se rup des așa că, la #dbbm3 când am avut ocazia să încerc oja semipermanentă Striplac Alessandro, nici nu am stat pe gânduri (deși, fie vorba între noi, abia îmi făcusem cu o seara înainte unghiile pentru eveniment, dar a meritat!). Nuanța aleasă de mine este New York Grey pentru că nu am nicio nuanță asemănătoare în colecție și eram curioasă cum îmi stă cu gri pe unghii.

Aceasta este o ojă ce se usucă cu ajutorul lămpii UV și este menită să țină până la 10 zile. Eu am probleme mari cu rezistența ojelor, atât cele normale, cât și cele semipermanente (astă-vară, în vacanță, mi-am făcut french semipermanent care m-a ținut DOAR 3 zile, nu-mi venea să cred). Vă dați seama deci că nici aici nu aveam speranțe prea mari. Pe mine această manichiură m-a ținut fix 6 zile, iar în ultima zi a sărit de pe o singură unghie așa că aș îndrăzni să o numesc o ojă rezistentă pe unghiile mele.

După cum veți vedea mai jos în fotografii, nu arată nici inestetic din lateral cum am văzut la alte oje de acest tip. Nu este cu mult mai groasă decât unghia naturală, iar luciul superb pe care îl are se menține până o dați jos. Acestea sunt mari plusuri din partea mea!

Cât despre înlăturarea ei, a fost foarte simplu. Trebuie doar să o dezlipești de pe unghie fără ca aceasta să fie atacată în vreun fel, am urmărit cu atenție asta deoarece eu am unghiile sensibile și orice acetonă sau ojă mai agresivă se resimte.  Acum vă las cu fotografiile, nu-i așa că e o nuanță frumoasă?

Ce ziceți, v-am făcut curioase?
swatch oja striplac alessandro new york grey gri




4 pretty comments

  1. Nu am fost niciodata curioasa sa incer striplac desi ma incurajeaza colegele de birou. Adevarul e ca eu ma satur de o manichiura in 4-5 zile si m-as plictis teribil cu o oja 10 zile. Plus ca imi cresc unghiile repede.

    Dar nuanta aleasa de tine e frumoasa, potrivita pentru sezonul rece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca ar trebui :D si eu ma satur repede, dar intr-o vacanta sau candva cand stii ca nu ai timp de unghii mi se pare buna :D

      Ștergere
  2. Da, chiar arata bine. Daca nu imi lua ochii Vinylux, sigut incercam Striplac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi luase ochii Vinylux, dar eram curioasa cat tine Striplac.

      Ștergere