Extensiile de gene Xtreme Lashes

Eram datoare cu această postare încă de anul trecut, dar mai bine mai târziu decât niciodată. În timp ce scriu aceste rânduri, îmi cad și ultimele extensii de gene puse pe 15 decembrie așa că m-am gândit că ar fi momentul ideal să vă povestesc despre ele.

Este prima dată când le încerc așa că nu am niciun termen de comparație, vă voi vorbi din propria mea experiență. Am fost la Ioana Dumitrache într-o zi de luni obositoare, dar cu mult entuziasm când am auzit de ce mă cheamă. Genele mele, așa cum a observat și ea, sunt destul de dese și pigmentate, motivul pentru care însă mi-am dorit foarte mult să încerc extensiile de gene este faptul că am pleoapa ușor căzută și ochii orientați în jos. Ioana a știut imediat cum să procedeze să corecteze acest mic defect cu ajutorul extensiilor de gene Xtreme Lashes

Procedura a durat mai bine de 2 ore jumătate din câte îmi amintesc, pentru mine însă a fost un total moment de relaxare, întinsă pe patul de lucru, cu motănelul Gâlmiță în brațe, mai aveam puțin și adormeam sincer. Ioana însă a avut de lucru. Din cauza faptului că am gene dese a trebuit să pună mult mai multe pentru a nu avea un efect neechilibrat, așa că am aflat la final că mi-a pus nici mai mult, nici mai puțin de 100 de extensii de gene la fiecare ochi. Genele au fost alese în funcție de lungime, curbare și grosime astfel încât să se potrivească cel mai bine cu genele mele naturale. Rezultatul este wow, când m-am uitat în oglindă nu mi-a venit să cred. Convingeți-vă și voi!

Am plecat de acolo cea mai fericită gândidu-mă numai cât timp voi economisi dimineața la aranjat și chiar așa a fost :) Verișoara mea a exclamat că parcă aș fi machiată tot timpul așa de bine se văd. Cel mai mult îmi place că îmi ”ridică” privirea și scap de privirea obosită. Nu se întrețin greu deloc, trebuie doar periate în fiecare zi pentru a evita ciufulirea lor și folosirea unor demachiante care să nu fie pe bază de ulei (la mine loțiunea micelară a fost baza în tot acest timp). Mi-a plăcut mult de tot faptul că nu a mai fost nevoie de mascara, nici măcar tuș nu am mai aplicat, așa de frumos conturați erau ochii. Când cădeau, erau doar una câte una așa că nu am avut probleme să rămân cu zone descoperite. După cum spuneam, tocmai mi-au căzut ultimele extensii de gene pe care le mai aveam (se recomandă retușul la 2-3 săptămâni, dar eu, fiind în vacanță, nu am mai ajuns), iar eu sunt bucuroasă că m-au ținut până la ziua mea. 

Pentru mai multe detalii tehnice (de ce e cel mai bun adeziv de pe piață cel Xtreme Lashes, prețuri, cât și alte detalii), accesați și articolul Ioanei de aici. Eu atât pot să vă spun, având ochi sensibili care lăcrimează imediat și ustură la orice lucru străin, am fost uimită cât de ușor sunt de tolerat. Nici nu le simțeam la ochi, mă așteptam măcar la o senzație de e-ceva-acolo-și-nu-știu-ce-să-fac, dar nici vorbă de așa ceva. 

Le recomand persoanelor care nu au mult timp de aranjat dimineața, dar și celor care adoră să încerce lucruri noi din domeniul frumuseții. Eu nu aș purta tot timpul anului din simplul motiv că ador să încerc mascara noi, dar într-o vacanță sau cu ocazia unui eveniment special cu siguranță voi apela din nou la ele. 

12 pretty comments

  1. Imi place cum arata extensiile tale, am oricum baza in mana Ioanei si tu ai niste ochi foarte frumosi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu :D m-am dus acolo fara vreo emotie, iti multumesc, Adina :*

      Ștergere
  2. Vai, dar cat de bine arata!....dar...dar...eu nu vreau sa-mi pun, ca o sa fiu dependenta de ele dupa:)))
    Kisses
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exaaact :))) eu deja sufar dupa ele, dar momentan nu-mi permit sa le intretin tot timpul. Cu siguranta o sa iti ramana gandul la ele, te pup!

      Ștergere
  3. Te-am vazut si in realitate cu ele si pot sa confirm ca arata super bine si naturale :)
    Imi place si machiajul roz sau portocaliu pe care il aveai in pozele de jos :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Machiajul este facut cu un fard crema Wjcon :D voi scrie in curand despre el, iti multumesc, Cristina :*

      Ștergere
  4. Se vad foarte frumos si par naturale!

    RăspundețiȘtergere
  5. Singurul regret pe care il am e ca nu am apucat sa fac poze atunci :((( Arata criminal, eu as fi dependenta daca as fi mai aproape de Ioana, dar abia astept sa mai ajung la ea :D

    Kisses

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca nu esti asa departe :D pacat ca nu ai appucat sa faci poze, arata impecabil! Te pup!

      Ștergere