Estee Lauder Sumptuous Infinite Review

După ce l-am tot lăudat prin favoritele lunii și alte clipuri, a venit timpul să îi fac și un review ca la carte să vedeți mai exact despre ce vorbesc. Numele lui este unul lung, dar merită notat: Estee Lauder Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara. Rămâi fără respirație numai încercând să-l zici dintr-o singură încercare.
L-am luat prin pură întâmplare pentru că nu m-au tentat niciodată rimelurile* scumpe și încă nu ma tentează, dar nu regret achiziția deloc. Eram la cumpărături, trebuia să îmi cumpăr o nouă sticluță de Double Wear care tocmai mi se terminase când aflu că la 2 produse Estee Lauder cumpărate primesc un portfard cu alte câteva travel-size. Ei, cum să refuz eu o așa ofertă, mai ales că de mult voiam să încerc și alte produse de ale lor, dar prețul m-a ținut oarecum departe. M-am sfătuit cu tipa din magazin și mi-a recomandat acest rimel pentru că oferă atât alungire, cât și volum.
*știu cum e corect, dar zău că mi se pare mult mai natural ”rimel” decât ”mascara”, so bear with me
Vă spun sincer că am fost impresionată de la prima aplicare, o să vedeți și în fotografii de ce spun asta. Efectul este wow! Dar mai întâi să vă dau câteva detalii despre el.
Perie: Aceasta este de silicon, cu peri scurți pe o parte pentru volum și unii ceva mai lungi pentru alungire. Personal, eu abia sesizez diferența între cele două părți. Abia când l-am fotografiat am observat că unii sunt mai lungi și mi se pare că ambele au același efect.
Formulă: Destul de lichidă și, din această cauză, s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Mie îmi place pentru că nu încarcă genele și le separă frumos, dar trebuie să am grijă la aplicare deoarece mă pot mânji foarte ușor pe pleoapă dacă nu aștept să se usuce.
Rezistență: Pe mine cel puțin, acest rimel rezistă eroic de dimineața până seara, fără a se întinde.
Variante: Clasic - negru - și maro pentru cele care doresc un efect mai natural.
Preț: Nu știu cât costă la noi în magazine, dar pStrawberryNet este 140 de lei în mod normal, iar acum îl găsiți la reducere - 117 lei.
În fotografiile de mai jos veți vedea efectul lui atât pe genele mele, cât și pe ale verișoarei blonde pentru a vă prezenta două variante diferite. Vă rog să luați în calcul faptul că eu am făcut fotografiile destul de târziu (cam la 5 luni după deschidere) și tot arată bine. Acum i-a cam trecut vremea și îl voi arunca, dar cu siguranță îmi va rămâne gândul la el până îl voi putea recumpăra.
Avantaje:
+ oferă volum și alungire 
+ rezistență mare
+ perie ușor de folosit, care separă frumos genele

Dezavantaje:
- formula lichidă îți poate strica machiajul dacă nu aplici cu grijă
- prețul puțin accesibil

Concluzia: Este cu siguranță în top 3 și îl recomand cu mare încredere.
= genele naturale vs. 1 strat vs. 2 straturi =
= gene naturale vs. 1 strat =
= gene natural vs. 1 strat vs. 2 straturi =
= gene naturale=
=1 strat =

2 pretty comments

  1. Eu am avut alta varianta Sumptuous, cu nume la fel de lung pe care l-am uitat.
    Mi-a placut oricum, e printre preferatele mele all time, dar mi se pare pretul cam mare ca sa-l folosesc frecvent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa simt si eu, cred ca o sa il cumpar din nou la un eveniment mai important, drept rasplata :D

      Ștergere