Fustă midi din nou? Da!

Am vorbit la ultima ținută cât de mult au început să-mi placă fustele midi și tocmai ce am dat peste niște fotografii de care uitasem de toamna trecută. Sunt făcute de draga de Julie (Pink Wish) și mi se pare că sunt tocmai potrivite acum, primăvara, în ciuda frunzelor ruginii din fundal.

 Sper să nu vă plictisiți de geanta mea. dar o ador atât de mult încât mi se pare că se potrivește la aproape orice ținută. Abia aștept să se facă îndeajuns de cald să port iar pantofii oxford, sunt favoriții mei și sunt extrem de comozi. Plus că, în ciuda modelului, mi se par chiar feminini, am dreptate?
Culoarea fustei m-a cucerit din prima clipă și material grosuț o face candidata perfectă pentru vremea ușor răcoroasă cum avem acum.
Cămașă:  Poema // Fustă: Romwe // Pantofi: Clarks // Geantă: Guess // Colier: H&M

12 pretty comments

  1. Ce frumoasa este tinuta! Imi place foarte mult culoarea fustitei <3

    Julia | juliahasch.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti foarte frumoasa si ai un stil asa, ca o gura de aer proaspat in intoxicatia atator bloguri superficiale :) Tinuta e foarte foarte reusita! Te urmaresc si pe YT si aici, mai ales ca nu te-am descoperit de mult. Imi e mult mai comod insa sa comentez aici :) pupici multi.

    http://ciobacristina.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai frumos compliment :) Ma bucur mult de tot ca gandesti asa si iti multumesc! Pupici (o sa iti vizitez si eu blogul).

      Ștergere
  3. Mi se pare foarte misto tinuta ta, recunosc ca mie nu-mi plac pantofii oxford si as fi purtat niste tocuri... sau poate sunt eu prea nerabdatoare sa-mi port pantofii cu toc iarasi!
    Ieri am luat si eu o fusta midi de la un SH si abia astept sa o port, desi cred ca o voi taia exact deasupra genunchilor. Si mi-ai amintit ca si eu am niste poze din toamna nepublicate cu o tinuta pe care, iar, sunt nerabdatoare sa o imbrac din nou si ca as putea sa le public pana reusesc sa mai fac ceva poze de sezon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea sunt, nu ma pot obisnui deloc cu tocurile, le port foarte rar pentru ca ma omoara de picioare. De aceea prefer mereu incaltaminte joasa :D Abia astept sa vad si fusta ta (eu as spune sa nu o tai, dar acum depinde si de model). Sa publici si pozele vechi, nu conteaza atat timp cat tot stilul tau este :D Te pup!

      Ștergere
  4. Iti sta bine asa, cu fuste midi! :)

    www.andreeadesign.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de bine te prind fustitele astea, arata minunat pe tine. Te pup :*
    http://www.xcentrica.ro/tinuta-de-weekend/

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu ador aceste fustite iar tu ai accesorizat-o perfect! Kisses
    http://www.emasworld.ro/rochia-in-sporty-outfit/

    RăspundețiȘtergere