Produse noi Anastasia Beverly Hills

Acum ceva timp am ajuns să vizitez salonul Anastasiei Soare din București unde m-am putut juca în voie cu toate produsele Anastasia Beverly Hills și unde am avut parte de un tratament special: Ioana Dumitrache mi-a făcut un superb machiaj smokey folosind produsele din jurul nostru.
Mult timp am admirat produsele ABH la fetele din afară, iar pe Norvina (fata Anastasiei) o urmăresc cu plăcere pe Instagram și YouTube. Așa că vă dați seama ce fericire a fost pe mine când am fost invitată la salonul din Dorobanți să încerc noile lor produse. Când am intrat, m-am dus țintă prima oară la rujurile lichide pe care le-am văzut pe tot internetul. Trebuia să le încerc neapărat și dorința mi-a fost îndeplinită căci Ioana m-a machiat folosind chiar unul din ele (nuanța Lovely, 119 lei).
A rezistat ore bune fără niciun retuș pentru că se usucă complet mat și, chiar și după cină, rujul era încă intact. Mi-a părut rău ca nu l-am putut purta până la final, dar deja se făcea târziu și trebuia să mă  demachiez ca să mă pot culca. Sunt sigură însă că ar mai fi rezistat ore bune la cum se descurcase până atunci.
Tot sub mâinile magice ale Ioanei am încercat și concealerul ABH (129 lei) care a acoperit fără probleme ziua proastă pe care o avea tenul meu, dar și fardurile de ochi - amazing, I tell you, mi-a rămas gândul la China Rose, Dusty Rose și Burnt Orange (59 lei). Găsiți câteva swatchuri și la Andreea. La sprâncene a folosit faimosul Brow Wiz care s-a potrivit la fix cu sprâncenele mele. 
Am plecat acasă cu gelul de sprâncene de care m-am îndrăgostit iremediabil, este cel mai bun încercat vreodată și, dacă sunteți curioase, vorbesc despre el în ultimul videoclip de pe youtube pe care îl veți găsi mai jos. Cel de-al doilea produs este fardul Bone care mi se pare perfect ca nuanță de bază, mai ales pentru un machiaj în nuanțe reci.
Sper să mai am ocazia și în viitor de a le încerca produsele și vi le recomand cu mare drag.
Credit fotografii: Iulian Sima și The Pretty Blossoms

6 pretty comments

  1. Nu știu de ce nu am sesizat până acum dar ai niște ochi foarte frumoși. Atât felul în care este realizat machiajul cât și culorile alese îți pun ochii în evidență. Îmi place.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww, ce scumpa esti :D multumesc mult :* a stiut Ioana ce magii sa faca!

      Ștergere
  2. Ioana e superba, tu esti divina si impreuna nu putea iesi nimic altceva decat un rezultat incredibil! Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mvaaai cat imi doresc sa ajung sa am un liquid lipstick de la ei, dar momentan ar fi doar o fita pentru mine, asa ca stau cumintica!:)) Machiajul te prinde de minune, stie Ioana ce face!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru mine la fel :)) dar ma bucur ca macar pentru o seara am purtat si eu unul :D Stie, stie, nu degeaba a ajuns acolo unde e :D

      Ștergere