Fetișcana de liceu

Sunt cea mai bucuroasă ca a venit în sfârșit vremea frumoasă și că pot scoate noii mei teniși albi la aer. De când aștept momentul acesta, să îmi expun gleznele fără să simt că înțepenesc în secunda doi (reumatismul ăsta, ce să-i faci...).

Tura asta s-ar putea să vă spamez cu fotografiile, dar îmi dă așa o stare de bine verdele din ele că nu mă pot abține. Le-am făcut în ziua în care parcul Drumul Taberei a fost deschis pentru câteva ore la presiunile oamenilor din cartier și a fost minunat. Abia aștept să se deschidă definitiv să pot merge la plimbare. 

Am momente când mă simt iar liceancă (acesta fiind unul dintre ele) deși am trecut de 23 de ani, dar vârsta spirituală nu ne-o ia nimeni. Așa că mi-am luat rucsacul preferat la spinare și am pornit la poze (mulțumesc, Ioana!). Dacă vi se pare ciudată pălăria, asta este pentru că o port invers, un mic truc învățat de la very Fulvia.

Eu sunt înnebunită după Converși, sunt favoriții mei pentru că sunt comozi, practici și merg la multe ținute (îi port chiar și cu rochițe). Tot căutam la preț bun o pereche de Converse albi, scurți cu dungă roșie, mi se pusese pata grav! De obicei nici nu întorc capul după copii pentru că știu că sunt mai proști și mă bat sau mă incomodează la vârf. Însă într-o zi s-a nimerit să intru în New Look cu verișoara mea și am ochit tenișii perfecți. Sunt aproape identici cu cei de la Converse (am o pereche originală acasă, fix același model aduși din America, din păcate îmi sunt mici, dar i-am putut compara), foarte comozi și, cel mai important, am dat 42 de lei pe ei, nu 280 sau cât sunt în magazin cei originali. Eu cred că am făcut o afacere excelentă :)

Și că tot vorbeam de întors la liceu, țin minte că prin primii ani eram înnebunită după pantalonii în carouri (de la punk mi se trage) și aveam numeroase modele și culori. Ei bine, se pare că m-a lovit din nou obsesia când i-am ochit pe aceștia de la Zara pe Kurtmann.ro. Sunt skinny, cum port eu de obicei, într-o nuanță faină de grena și, ați ghicit, merg perfect cu noii teniși. Ce pot cere mai mult?!
Gata cu trăncăneala pe azi, bucurați-vă de verdele din poze, ieșiți la plimbat de fiecare dată când aveți ocazia și nu uitați să zâmbiți! 
Pantaloni: Zara via kurtmann.ro // Teniși: New Look // Tricou: Kenvelo // Geacă: New Look // Pălărie: Accessorize // Rucsac: Primark

15 pretty comments

  1. Superba tu, pustoaico! Superbe si pozele :*
    Mor dupa rucsacelul tau (cred ca ti-am mai zis :)) ) Am vazut si eu ceva asemanantor, dar nu ma incanta materialul.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi cine vorbea, dragutenia maxima :* Materialul astuia e super bun si, din pacate la noi nu prea am vazut asa (sau aveau la Accessorize la niste preturi nesimtit de mari). Te pup!

      Ștergere
  2. Ce faine sunt pozele <3 Din pacate la noi la Cluj inca nu a venit primavara, e tot frig si ploua.
    Trebuie sa recunosc ca ai facut o afacere super cu conversii. Am sa caut si eu convervi la pret mic :))
    Te pup :*

    http://fashionsofa.net

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut :( Si la noi e iar racoare, dar macar e soare :D Tenisii chiar merita :D sper sa gasesti :*

      Ștergere
  3. Vai ce poze frumoasee!! Esti o dragalasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Looking great! :) Ce frumoooos e parcul, nu-mi vine sa cred! Ah si imi doresc si eu tenisii, arata grozav!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand se deschide oficial, te astept pe la mine prin cartier sa mergem la poze :D

      Ștergere
  5. Ce postare draguta! Imi plac foarte mult fotografiile, emani atat de multa bunadispozitie!
    Kisses
    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Andreea :D ma bucur sa aud asta.
      PS: Si mie imi plac mereu pozele tale :*

      Ștergere
  6. Ce frumoasa e tinuta!! Ador rucsacul <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Uhhh ce fotografii frumoase! Imi plac la nebunie pantalonii, acesta clar este un outfit pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere