QI Cosmetics - produse românești organice

Nu știu dacă vă amintiți, dar vara trecută v-am vorbit pentru prima dată despre niște produse românești organice și foarte bune, QI Cosmetics, și mi-aș dori să fie mai cunoscuți la noi pe piață. Știți cât îmi place să susțin micile afaceri de la noi, mai ales când oferă produse și servicii de calitate. Ei bine, QI Cosmetics se întorc pe blogul meu cu două produse noi: un fond de ten și un deodorant.
Timp de mai bine de 2 săptămâni le-am folosit să îmi pot face o părere cât mai clară despre ele, iar astăzi vi le voi prezenta în detaliu. Trebuie să încercați măcar câteva produse de pe site-ul lor.
Produse cosmetice organice romanesti
Deodorant organic romanesc

Asia flower – deo stick for her

Căutările mele pentru un deodorant bun au fost lungi și anevoioase. Vreau în mod special unul natural care să reziste totuși perioadelor mai calde (piatra de alaun de exemplu nu făcea față decât iarna) fără a-mi păta hainele și fără să stau 10 ani să se usuce.

Prima dată când l-am deschis pe acesta m-a lovit mirosul lui, pentru mine, sincer, nu este unul plăcut, dar toți ceilalți oameni pe care i-am întrebat mi-au spus că are un miros plăcut de cacao, deci cred că sunt eu defectă :D Oricum, acesta este singurul punct negativ pe care i l-am putut găsi. În rest numai de bine, îmi place că este pe bază de unt deoarece alunecă foarte ușor pe piele și chiar calmează zona dacă este proaspăt rasă. Ține mirosul neplăcut departe și acest efect rezistă pe parcursul întregii zile (atenție, este un deodorant deci rolul lui este doar să acopere mirosul, nu să oprească transpirația).

Lucrul care mă încântă cel mai mult este cât de ușor se topește în contact cu pielea, se simte mai mult ca o cremă hidratantă și calmantă decât un deodorant și ador senzația.

Preț: 35 de lei (momentan este redus la 24,50)
Ingrediente (RO): unt de cacao*, ceara de albine si de carnauba, piatra de alaun, farnesol, uleiuri esentiale de lavanda, portocale*, ylang-ylang* si geranium
*ingredient organic
100% ingrediente naturale, 55% ingrediente organice

Fond de ten organic romanesc

Natural cover up stick – fond de ten natural


Acest fond de ten a fost o surpriză plăcută pentru mine. Când l-am încercat prima oară pe mână și am văzut cum se topește efectiv, am crezut că nu mi se va potrivi deloc, eu având un ten mixt spre gras. Are o textură foarte moale, asemănător unei spume și se întinde extrem de ușor. Aplicarea ideală pentru mine a fost cu pensula clasică de fond de ten.

Mirosul mi se pare asemănător cu cel al pudrei QI Cosmetics (cu care merge de minune), adică unul de plante, natural și foarte plăcut. În unele zile se așază frumos pe ten și arată foarte discret, dar în zilele cu probleme se strânge inestetic în jurul coșurilor și scoate în evidență pielea uscată. Așadar nu l-aș recomanda unui ten cu probleme, ci mai degrabă dacă vreți un fond de ten ușor, cu acoperire mică și care să arate natural, ca o a doua piele.

Rezistă destul de bine pe tenul meu, mai ales fixat cu pudra despre care vorbeam și am impresia că arată chiar mai bine pe măsură ce trece timpul, nu oxidează, dar pur și simplu se așază mai bine. Un dezavantaj ar fi că este disponibil doar în trei nuanțe momentan, dar se adaptează destul de ușor. A mea este cea mai deschisă, nuanța fair.

Preț: 55 lei
Ingrediente (RO): unt de shea*, ulei de struguri*, ulei de catina virgin, ceara Candellila, amidon de porumb cosmetic, oxid de zinc, pigmenti cosmetici naturali, ulei esential de lemn de trandafir, vitamina E naturala

100% ingrediente naturale, 50% ingrediente organice

Inainte si dupa - fond de ten organic ieftin romanesc
Balsam de buze cu vanilie - organic romanesc

Vanilla Lip Butter – balsam de buze natural

Balsamul nu m-a impresionat foarte tare pentru că nu am simțit o hidratare foarte bună când l-am folosit. Poate sunt prea uscate buzele mele, dar prefer să folosesc un ulei seara, mi se pare mai eficient. Acesta este bun însă de ținut în geantă și de reaplicat în timpul zilei.

Preț: 12 lei 
Ingrediente (RO): unt de cacao*, ulei de cocos*, ulei de ulei de migdale*, ulei de ricin*, ulei de floarea soarelui virgin*, ceara de albine purificata, extract CO2 de Vanilie Bourbon, vitamina E
*- ingredient organic
100% ingrediente naturale, 60% ingrediente organice.

Acestea au fost produsele de astăzi. Spuneți-mi care vă tentează și pe voi. Eu vă recomand deodorantul pentru că este cu totul altceva față de ce am încercat și fondul de ten dacă nu aveți nevoie de acoperire mare. O zi frumoasă, dragilor!

11 pretty comments

  1. Îmi place postarea !Car

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci ai primitms.de acum te pot intreba si unele intrebari care nu sunt legate de frumusete(Skay Fulvia Razvan),iar tu sa imi rsp in privat.

      Ștergere
  2. Abia astept sa imi raspunzi

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am dat deja comanda de balsam de buze :X

    RăspundețiȘtergere
  4. Deodorantul suna bine. De foarte mult timp caut ceva care sa imi hidrateze zona aia. Foarte utila postarea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci o sa iti placa mult asta :D eu ma fac cu lama si mereu raman cu iritatii deci e numai bun!

      Ștergere
  5. Pff, nici mie nu mi-a placut mirosul deodorantului si nu mi s-a parut ca miroase a cacao. Fondul de ten si mie mi-a placut, iar balsamul de buze il ador. Mie imi hidrateaza extrem de bine buzele.
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere