Rochie înflorată și sandale cu platformă

Cred ca e prima dată când scriu un articol pe stradă. Stau sub umbrelă, în ploaie, și aștept autobuzul să mă ducă la facultate.

Azi plănuiam să postez mai devreme, dar a durat puțin mai mult primul curs din cadrul Școlii de Beauty Blogging așa că abia acum am găsit puțin timp liber (nu uitați să mă votați dacă vreți prin widgetul din dreapta). Noroc cu aplicația de Blogger că-mi ușurează mult munca :)

Videoclipul pe youtube e deja postat, mai rămânea doar să vă arăt și fotografiile din acea zi așa că iată-le! De rochița florală m-am îndrăgostit pe loc, știu că imprimeul acesta e deja arhi-folosit, dar face parte din mine (Blossoms, get it?!) așa că nu îl pot abandona doar pentru că unii zic așa. Îmi place mult că este strâmtă pe talie și că are spatele ușor decupat, iar faptul că în jos e largă și fluflu parcă o face și mai feminină, nu? 

În picioare am noile mele sandale de la aceeași firmă și am fost surprinsă să văd cât sunt de comode! Am petrecut o zi întreagă în picioare și în plimbări și nici măcar vreo urmă rămasă pe talpile mele. Cred că am dat lovitura! Ca să completez ținuta de astăzi, mi-am împletit părul în stilul Katniss Everdeen :) dutch-braid pe diagonală. Fiind o zi destul de caldă, am preferat să îl țin strâns și să nu îmi atingă fața (am problema asta când este prea cald afară).

Ce spuneți de sandalele mele? Știu că erau la modă acum ceva ani, pe vremea părinților mei și chiar mă bucur să văd că revin la modă.
 Trench: Sfera // Rochie: Bershka via kurtmann.ro // Geantă: Guess // Sandale: Bershka // Cercei: Meli Melo // Brățară: Pandora

15 pretty comments

  1. Ce outfit dragut! <3

    Julia | juliahasch.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe sandalele!
    Chiar ma bucur ca a inceput sa se poarte genul asta de pantofi, par mai comozi decat tocurile alea clasice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nu am intalnit pantofi inalti mai comozi ca sandalele astea :D

      Ștergere
  3. Ador geanta, sunt fana Guess! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tari sunt sandalele, ma surprinde cat de fain se vad cu rochia! Chiar imi plac super mult! Parul impletit arata super, poate faci un mini-tutorial (mare fan al clipurilor tale, as you may have noticed). Bafta la scoala de beauty! Te-am votat!

    Te pup cu drag!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a mai cerut cineva tutorial la impletitura asa ca voi incerca sa fac :D cam complicat cu filmatul la spate. Multumesc mult, draga mea! :* :*

      Ștergere
  5. Eu nu ma pot obisnui cu stilul asta de sandale! In rest imi place ținuta.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu ca sunt persoane care nu le "inghit" sa zic asa :D dar mie-mi plac mult!

      Ștergere
  6. Am vazut prima data tinuta pe Youtube si imi place mult, mult de tot :) Arata foarte bine sandalele in combinatia asta :)
    Te pup :*

    http://fashionsofa.net

    RăspundețiȘtergere
  7. Rochita si geanta sunt favoritele mele in aceasta tinuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow ce draguta esti...imi place mult tinuta, iar sandalele sunt super dragute si confortabile!

    RăspundețiȘtergere