Colecția de blush MAC - swatch & review

Mereu mi-au plăcut produsele MAC și, în afară de o achiziție proastă acum mulți ani, absolut toate mi se potrivesc și sunt calitative. Am produse pe care le reachiziționez mereu (Fix+, Mineralize Skinfinish Natural, Studio Finish Concealer) și un wishlist cât o zi de post, mereu adăugând câte ceva nou.

Țin minte că primele produse MAC au fost două farduri (Sable și Shimmermoss) aduse de tatăl meu din aeroport (pe atunci nici măcar nu exista magazin la noi, deci vă imaginați ce bucurie pe mine). Așa a început dependența mea pentru produsele lor, m-am îndrăgostit pe loc de texturi și ambalaje. De atunci, tot adaug la colecția mea ba un ruj, ba un blush și multe au fost achiziționate online de pe diverse site-uri.
Nu am foarte multe pentru că le aleg cu grijă, după multe căutări pe domnul Google să fiu sigură că mi se potrivesc nuanțele, magazinul MAC fizic fiind destul de departe de mine. De multe ori ajung să îmi doresc o nuanță anume după ce o văd la o vloggeriță pentru că așa îmi dau seama cel mai bine cum se vede. Tocmai de aceea am decis să prezint și eu din produsele mele, poate ajut pe unele dintre voi să facă alegeri inspirate.

Dacă săptămâna trecută v-am arătat colecția mea de produse Benefit, azi am ales să vorbesc despre fardurile mele de obraz MAC, adunate de-a lungul timpului din diverse locuri. Unele din călătorii, altele din magazinul din București și blush MAC Peaches de pe Aoro. Calitatea este identică la toate, produse pigmentate, rezistente și culori frumoase.

Cele pe care le am eu sunt:
- Peaches (pure peach - sheertone)
- Desert Rose (Soft reddish-burgundy - Matte)
- Mocha  (Soft plum-pink - Matte)
- Posey (Blushcreme)
- Ladyblush (Blushcreme)

La cele două blush-uri cremă trebuie să menționez că sunt în finish-ul vechi. Acum se numesc cremeblend și culorile, deși au aceleași nume, sunt mult mai piersicii decât cele pe care le am eu. Sincer, le prefer așa roz, pentru că le folosesc cu precădere iarna, fiind cremoase, iar atunci am tendința să mă machiez în nuanțe reci. Un review comparativ cu fardul de obraz cremă NYX găsiți aici.

La celelalte am copiat descrierile de pe site: Peaches este o culoare piersicie, nu la fel de pigmentată ca restul pentru că este Sheertone (de reținut la blush-urile cu acest finish), dar care arată foarte frumos pe un ten deschis, celelalte două sunt mate și extrem de pigmentate. Dacă le aplicați cu o mână ușoară și aveți pensule bune, rezultatul va fi unul foarte frumos. Altfel riscați puțini să ieșiți clovn din casa, în special cu Desert Rose care are pigment roșu puternic. 
Swatch-urile sunt destul de aproape de realitate. La Peaches am insistat puțin mai mult deoarece, fiind bronzată, nu se vede foarte bine, dar la iarnă cu siguranță va arăta foarte frumos în obraji. Pe acesta l-am luat de pe Aoro cu 92 de lei (undeva prin mai, acum văd că este 105) și văd că celelalte două blush-uri pudră sunt și ele disponibile pe site la 99 de lei fiecare. Așa că, dacă vă interesează, există și alte variante în afară de magazinul fizic, în caz că nu aveți acces la el.

Voi ați încercat vreun blush MAC până acum? Cum vi se par și pe care l-ați alege din cele cinci prezentate de mine?

10 pretty comments

  1. Vai vai vai cum arata :D Ma tenteaza si pe mine, unul usor spre maro, poate imi fac curaj, oricum am impresia ca un astfel de produs te tine o vesnicie.

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, clar te tine muuult :D eu le am de o gramada de timp si uite cum arata :))

      Ștergere
  2. Cand am intrat la postare, chiar ma gandeam si la blush-urile crema Nyx... M-am bucurat sa vad link catre acel review comparativ! Fara a putea sa compar (caci nu am incercat MAC), mie imi par excelente cele de la Nyx - doua am, unul peach, altul pink! Si imi par chiar pigmentate, cremoase, nu cu textura de spuma! Poate difera de la o nuanta la alta, se poate intampla!
    Swatch-urile prezentate de tine arata suuuper tentant! :)
    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate :D si eu am auzit pareri diferite, mai ales ca al meu era vechi, poate au schimbat formula intre timp. Te pup, Ilda!

      Ștergere
  3. Of, ma omoara si pe mine fetele de pe yt cu blush-urile MAC, insa parca n-as justifica investitia avand in vedere ca deja am 10 blush-uri care imi plac si majoritatea sunt nuante de roz, doar asta port. Singurul pe care mi-l doresc mult e cel mov, n-am gasit nimic asemanator in alta parte :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca deja ai atatea, chiar nu stiu daca are rost sa mai iei altele :D poate doar daca e ceva special, ca cel mov.

      Ștergere
  4. Sunt superbe <3 Peaches mi-a furat inima <3 Nu am incercat niciodata un blush de la ei, am avut doar un fond de ten, si ala primit :)) A fost foarte bun si am tras de el cat am putut ! Superbe toate <3

    RăspundețiȘtergere