Back 2 School: Coafuri simple și rapide!


Am revenit cu seria Back 2 School, iar de data aceasta vă arăt trei coafuri simple și rapide, potrivite pentru școală. Eu mereu caut să țin părul cât mai departe de față, să nu fiu nevoită să îmi trec mâna prin el prea des și să nu mă încurce la citit/scris. Așadar, coafurile alese de mine sunt fix pentru această mică obsesie a mea, dar sper să vă placă și vouă!
Click pe HD pentru a vedea filmulețul la o calitate mai bună!



Coafura mea preferată, de departe, cele două codițe Kawaii mă fac mereu să mă simt copilăroasă și jucăușă. Plus că sunt foarte ușor de realizat și mă scot din impas dacă nu am apucat să mă spăl pe cap la timp!


O împletitură niciodată nu strică, mi se pare că arată cel mai bine pe părul ombre datorită umbrelor create, dar orice păr este avantajat de ele până la urmă.


Half down top knot - nici măcar nu știu cum i-aș putea zice în română. A luat cu asalt toată zona de fashion și beauty. Trebuie să recunosc, la început nu îmi plăcea deloc, dar, ușor-ușor, a început să mă prindă și pe mine, mai ales ca se realizează rapid.

2 pretty comments

  1. Foarte frumoase coafurile, imi plac mult! Imi plac si tinutele postate in articolul precedent, arata chiar bine. Voiam sa fac propunerea aici dar apoi m-am gandit sa verific pentru ca nu eram sigura daca ai postat si ceva legat de vestimentatie.

    RăspundețiȘtergere