Back 2 School: Trei sugestii de ținute

Continui seria Back 2 School cu trei sugestii de ținute pentru școală, liceu și facultate. Acestea sunt în stiluri diferite, stiluri care se regăsesc zi de zi în outfit-urile alese de mine. Lumina nu a ținut complet cu mine în ziua în care am filmat, deci nu a ieșit chiar cum visam eu :D dar măcar a ieșit. Am adăugat și câteva mici sfaturi pe parcursul videoclipului care sper să vă placă.

Nu uitați să adaptați ținuta la regulamentul școlii pe care o urmați. Eu, din fericire, am avut parte de libertate destul de mare în privința vestimentației. Dacă trebuie să purtați uniformă, nu fiți triste (eu aș fi vrut sincer să am uniformă la liceu, mi-ar fi scutit mult timp pierdut dimineața xD), puteți pune accentul pe accesorii și coafuri interesante (curând veți vedea și un clip cu câteva sugestii).

Mai jos am ales trei rucsacuri super simpatice, perfecte de școală, iar la capitolul încălțăminte am mers pe modelul videoclipului: trei stiluri diferite (balerini, espadrile și ghete). Care dintre cele trei este preferatul vostru?


1 pretty comments

  1. dragut articolul, si ai dreptate, mai bine cu uniforma...stau vis-a-vis de un liceu si vad tot felul de orori!
    si eu sunt o non-conformista de felul meu, deci...iti dai seama!

    RăspundețiȘtergere