Fall in H&M


Nu mai este un secret că îmi plac toamna și H&M. Această postare este sponsorizată de soare, frunze ruginii și Camelia care m-a ajutat cu pozele. Mi-a dat o stare așa de bine ținuta asta colorată, este fix ce-mi place mie! 
Iarăși sunt o reclamă ambulantă la H&M, dar nu am ce face. Le ador hainele, chiar azi mă pregătesc să dau o comandă de ceva încălțări și abia le aștept! După mult gri, cred că merge niște culoare, nu? Un pulover muștar asortat frumos cu o fustă cu imprimeu aztec și pălărie because bad hair day xD.

Fiind îndeajuns de cald, am trișat și am mai scos puțin sandalele la aer cu o pereche de dres gros. Mie mi se pare că arată bine, fără să se uite lumea ciudat că port sandale toamna. Am luat geaca de piele pentru că urma să mă întorc seara și nu voiam să deger, iar geanta uriașă a fost pentru a căra DSLR-ul (vedeți de ce vreau să-l vând?).

Gata, e târziu și am scris destul. Vă las cu pozele! O seară frumoasă :)


Pulover: H&M // Fustă: H&M // Geacă: New Look // Geantă: ChicBags // Pălărie: H&M // Sandale: Bershka

2 pretty comments

  1. Imi vine sa rad cand imi amintesc cum spuneam acum ceva vreme ca mie nu imi place H&M. Iti spun, s-a razbunat pe mine, pentru ca acum las o gramada de bani la ei, efectiv parca s-a razbunat! Nu pot sa ies fara ceva dragut de la ei :)))

    Imi place tare mult fustita, Stef.

    Kisses

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos! Imi place tinuta...culorile alese...faine!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere