Lookbook de toamnă


Pe cât de puțin mă pricep la modă și tendințe, pe atât de mult îmi place să fac fotografii cu ținute. Cu câțiva ani în urmă nu aș fi conceput așa ceva, mă vedeam doar în spatele aparatului, în niciun caz în fața lui. Acum însă, parcă începe să-mi placă tot mai mult zona asta. Știu că ținutele mele nu sunt pe placul tuturor, dar nici nu sper să fie :) este stilul personal pe care îmi place să îl împărtășesc cu voi.
Făcând acest clip, am realizat cât de dezorganizată sunt și că trebuie neapărat să încep să îmi aranjez mai bine ideile, planurile și proiectele. Dar asta de mâine :D :D Acum vă zic doar că am ales trei ținute, care merg în funcție de vreme și de ocazie. Puteți viziona videoclipul, puteți da scroll mai jos pentru fotografii și produse sau le puteți face pe ambele!

Mi-aș dori să-mi spuneți care vi se pare cea mai apropiată de stilul vostru și cu ce ocazie ați purta-o :)

1. Camuflaj Urban

De ce i-am zis așa? Păi, fiind o ținută monochrome, mi se pare că se pierde perfect într-un peisaj urban cu blocuri gri. E foarte comfy, cămașa lungă protejează puțin de răcoare și aș purta-o la o întâlnire cu prietenii în oraș, având în vedere că am ales o geantă mică.

Blugi Stradivarius
Tricou H&M
Balerini H&M
Geantă Guess
Brățară Pandora
Ceas Morgan

2. Cald, dar nu chiar

Să nu râdeți de nume, dar mie îmi place să fac combinații nehotărâte, și pentru că sunt om calculat, mi-am luat pantaloni scurți acum că a venit frigul. Dar nu-i nimic, îi port cu ciorapi și am scăpat! Ținuta are muuulte straturi (iar am apelat la body), pentru zilele friguroase și vă garantez că eu nu mor de frig în ea nici la 10 grade. Dacă am izolat bine extremitățile și spatele, nu am probleme. 

3. Hai la shopping

Geantă încăpătoare - check. Pantofi comozi - check. Blugi lejeri - check, din nou. Tipul de ținută pe care o aleg atunci când merg la cumpărături, să pot proba ușor orice, să nu mă doară picioarele și să car ușor sacoșele xD

Blugi Pull&Bear
Cămașă Zara
Geantă ChicBags 
Pantofi Poema

8 pretty comments

  1. Imi plac la nebunie pantofii si geanta din ultima tinuta, ador culoarea grena. Stilul meu se apropie foarte mult cu prima tinuta a ta, casual. Oricum arati bine in orice te imbraci :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Stefana, nu stiu ce tot zici tu acolo, legat de faptul ca nu prea te pricepi la moda; trebuie sa iti spun ca mie imi plac toate tinutele tale. Ai un stil curat si frumos, alegi haine si culori care te avantajeaza si care impreuna formeaza tinute armonioase. So, keep going cu fashion lookbook ca faci bine ce faci.
    Te pup :*

    http://fashionsofa.net

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate iti vin superb, dar a treia este cea care m-a cucerit! Hugs

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac tinutele 2 si 3. Pantofii din ultimul outfit sunt superbi! :D Pupici

    RăspundețiȘtergere