Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar *Review & Swatches*

Mi-am promis că nu voi mai cumpăra palete de machiaj (am deja destule farduri și nu vreau să stea degeaba), dar cele primite nu se pun! Am câștigat-o la concursul revistei Glamour alături de alte două produse și a fost prima după care am întins mână toată luna.
Este prima paletă Too Faced pe care o încerc și sunt impresionată! Primul lucru care m-a izbit a fost că Semi-Sweet Chocolate Bar chiar miroase a ciocolată, surpriză :):) E extrem de greu dimineața când mă machiez pe stomacul gol și simt cea mai delicioasă aromă, dar îmi și dă o stare de bine în același timp.

Ambalajul arată exact cum te-ai aștepta - sub formă de ciocolată și extrem de apetisant. Carcasa este din metal, dar tot aș avea grijă la căzături, pare puțin nesigură. Am făcut o mie de fotografii, cred că e cea mai fotogenică paletă pe care o dețin xD și nu m-am putut abține! Așa măcar se poate vedea cât mai bine cum sunt fardurile.

Preț

207 lei în Sephora

Rezistență

Fără primer nu rezistă foarte mult (lucru normal la mine), dar dacă le aplic în stilul personal (cu un strat generos ca bază și un primer bun) nu am nicio problemă. Rezistă întreaga zi.

Textură & pigmentație

Majoritatea fardurilor sunt cremoase sau buttery cum ar zice americanii :) cele foarte închise sunt puțin prăfoase, dar o simplă scuturare a pensulei înainte te scapă de probleme. La capitolul pigmentație, pot spune că stă extrem de bine. Toate, exceptând Pink Sugar (pe care-l explic mai jos), au un color payoff de așteptat pentru această firmă. 

Majoritatea fardurilor sunt pigmentate, dar de exemplu Pink Sugar se vede doar aplicat peste altceva. Este mai mult un sclipici decât un fard în sine. Îmi place că există atât nuanțe reci, cât și nuanțe calde. Unele mate, altele sidefate, este o combinație foarte utilă, mai ales că există și un albastru pentru zilele când vrei să experimentezi. 

Apropo, pentru fanele mele Supernatural, de ce vă aduce aminte prima nuanță de mai jos? Hihi.
Ultimul fard, Butter Pecan, mi se pare potrivit și pentru highlight. L-am comparat în acest sens și cu alte două produse pe care le folosesc eu la capitolul iluminare: TheBalm Mary Loumanizer și MAC Nylon. Cu o mână ușoară, arată foarte bine pe ten!

Gata cu laudele. Ideea este că merită toată atenția, dacă ajungi în Sephora, dă-i o șansă. Nu o să garantez că mirosul de ciocolată rămâne și când paleta este deschisă non-stop, dar la mine în sertar cu siguranță se menține. Chiar și acum, când o deschid să îmi inspire gândurile de final, mirosul de ciocolată mă izbește mai ceva ca o cană de Starbucks Hot Chocolate.

10 pretty comments

  1. Imi place tare mult paleta asta, de cand a aparut o admir! De la ambalaj pana la nuante :P.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place tare mult paleta asta, de cand a aparut o admir! De la ambalaj pana la nuante :P.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Ohhh Doamne, cum arata <3 O vreau si nu o vreau. O vreau pentru ca imi plac nuantele, si nu o vreau pentru ca am destule palete :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata exact ca o ciocolata :D Are nuante super frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar o ciocolatoasa, superba paleta!

    RăspundețiȘtergere