Astor Style Lip Lacquer Review

Bună, dragile mele!
Sunt sigură că vreți să știți mai multe despre luciul de buze folosit în tutorialul de ieri așa că astăzi v-am pregătit un review pe blog la Style Lip Lacquer de la Astor. Aceasta este o nouă gamă și se găsește în două variante: Shine și Matte. Pe mine sincer nu mă tentează de obicei glossurile, dar acesta mi se pare special deoarece e foarte pigmentat și se poate asemăna unui ruj.

Eu am avut ocazia să încerc unul mat, primit în prima mea cutie Pick N Dazzle. Nuanța este 230 Live your own Style, un zmeuriu tare frumos de care m-am îndrăgostit cum l-am văzut. Dacă aș fi fost în magazin, aceeași nuanță aș fi ales și eu cu siguranță deci echipa care alege produsele își face foarte bine treaba!

Descrierea oficială

Style Lip Lacquer offers an incredible lip experience: intense, smooth color; superb lip-conditioning comfort; and a stylish lacquer finish. It’s everything well-dressed lips could desire!
  • high-level of pure color pigments 
  • comfortable formula gives full color coverage
  • creamy and hydrating texture 
  • no feathering, no bleeding 
  • non-sticky

Părerea mea


Pigmentație: Am fost uimită de opacitatea acestui gloss, acoperă uniform buzele încă de la prima aplicare (și asta dintr-un strat subțire), iar cu un al doilea strat culoarea deja este și mai intensă. Mi se pare un plus mare deoarece poți controla foarte ușor cât de puternic să fie efectul. 

Aplicator: Acesta este unul clasic de gloss, din burețel și, deși aplicarea este una ușoară (produsul efectiv alunecă pe buze de cremos ce este), la culorile mai închise poate fi o provocare să nimerești conturul perfect. Sfatul meu este fie să folosiți un creion sub el (cum am făcut eu în tutorial), fie să aplicați conturul cu o pensulă de buze ca să fiți sigure că nu depășiți din greșeală.

Rezistență: Aici nu stă excelent, dar nici rău. În comparație cu un gloss clasic, rezistă foarte bine, dar mi-ar fi plăcut să rămână mai mult pe buze. După câteva ore de purtare nu arată inestetic, ci se duce uniform și nu rămân pete pe buze.

Textură: Acesta este punctul lui forte. Este foarte cremos, deloc uscat (cum te-ai aștepta de la un ruj mat) și nu este lipicios. Formula sa îți permite să îl aplici în mai multe straturi, în funcție de intensitatea dorită. Daaar, fiind atât de cremos, ajunge foarte ușor pe dinți (după cum veți vedea și în ultima poză, nici nu am observat până nu le-am scos în calculator) așa că apelați la trucul cu degetul după ce vă dați cu el.

Preț: Pe lângă faptul că îl puteți primi în cutia Dazzling Picks (evident, în funcție de răspunsurile voastre la beauty profile), acesta se găsește și pe internet la prețul de 21 lei:  Shine Lip Lacquer și Matte Lip Lacquer

Nu uitați să dați scroll mai jos pentru swatch și mai multe poze cu produsul. Vouă cum vi se pare?

9 pretty comments

  1. O sa imi iau si eu azi nuanta asta pe care o ai tu.
    Sapt trecuta am luat 205-ul de care sunt super multumita.
    Imi place maxim ca nu usuca buzele si rezista destul de OK la mine :D
    Abia astept sa il incerc pe acesta :) sper numai sa ma prinda nuanta, dar o sa ma uit mai bine in magazin :D
    kiss :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In magazin cat e? :D si mie-mi place mult ca nu usuca buzele, rezistenta oricum nu ma deranjeaza as atare ca il reaplic fara probleme :D nu arata urat. Eu zic ca o sa te prinda nuanta :*

      Ștergere
  2. Daca nu ma insel, 21-22 Ron am dat pe el. Dar cum ma duc din nou astazi, o sa iti spun sigur :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, super :D ma gandeam ca e mai scump in magazin. Sa ma anunti daca ti l-ai luat :*

      Ștergere
  3. <3 Intr-adevar, nuanta e minunata! Love it!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soricel, cred ca te-ar prinde de minune nuanta asta :D nu stiu de ce mi se pare ca merge bine cu ochii deschisi :D

      Ștergere
  4. Mi se pare ca sunt tot mai convinsa ca am nevoie de cel putin unul! Cel putin!:))

    RăspundețiȘtergere
  5. O culoare superba pt sezonul rece!
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere