Tutorial de machiaj #GlamJan

Săptămâna asta am fost tare harnică și abia a început! Azi am pregătit pentru voi un tutorial video pentru un machiaj ușor dramatic care se potrivește de minune cu ochii căprui sau cu nuanțe de verde. Eu l-aș purta la o seară în oraș, dar, dacă sunteți curajoase, merge destul de bine și ziua (poate mai puțin intens la ochi și cu mai puțin blush).


Cu acest machiaj, am răspuns provocării #GlamJan de la Max Factor cu o transformare glamour folosing nuanțele mele preferate în machiaj. Eu zic că diferența este destul de mare, nu? Ador machiajul pentru că îmi oferă încredere în mine și, în același timp, mă relaxează.
Produsele folosite le puteți vedea chiar în clipul de mai jos, am folosit și noul Lip Lacquer de la Astor primit în cutia Pick N Dazzle căruia îi voi dedica în curând un review. Paleta Lancome este una din favoritele mele deoarece are niște culori foarte frumoase care se potrivesc cu ochii mei și fardurile au o textură tare plăcută. Fondul de ten Estee Lauder este my all-time favourite când e vorba de acoperire mare și rezistență extremă, nimic nu îl poate înlocui. Despre pudra QI Cosmetics am mai vorbit și știți că îmi place. 
Dacă sunteți curioase să vedeți toți pașii, dați play! Dacă nu, scroll mai jos pentru fotografii extra ☺︎
Cam atât pentru astăzi, aștept cu drag părerile și sfaturile voastre și nu uitați de concursul Solaris. Pupici!

15 pretty comments

  1. lovely make up! il voi incerca si eu!

    www.eager4fashion.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti sta foarte bine! <3

    www.juliahasch.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place machiajul,imi place si tutorialul si pisicul 😁 dar nu mi plac sprancenele 😔 cred ca le poti da mai multa atentie/ contur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, iti dau dreptate :D dar mi-e frica sa nu le fac prea artificiale, o sa mai incerc sa le imbunatatesc :D multumesc :*

      Ștergere
  4. Cat de frumos ai editat clipul si ce naturala esti. Love you Stef, esti asa de dragutaaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super dragut machiajul ! Imi plac foarte mult tutorialele tale :) :*

    http://anamariaben.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. <3 iti ador buzele in acest machiar

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte misto machiajul, mi-a placut si clipul, esti foarte naturala si vorbesti asa fain ca e o placere sa te ascult, si live, si in clipuri!

    RăspundețiȘtergere