The cold never bothered me...oh wait, it DID!

Hey, ladies! Nu am mai postat de ceva vreme o ținută pe blog, dar am profitat de soare (cu dinți, dar măcar era lumina frumoasă) și am făcut câteva fotografii cu prietena mea cea mai bună. Ne-am plimbat, am înghețat, am pozat și asta a ieșit :) Apoi am fugit la o cafea să ne revenim!
Fularul este dintr-o comandă mai veche de pe Kurtmann și, deși nu mai este în stoc, m-am gândit să vi-l arăt pentru că mi se pare foarte potrivit vremii de afară. Este gros,, călduros și moale, iar mărimea îl face perfect pentru purtat, atât înfășurat în jurul gâtului când e mai frig, cât și cum l-am purtat eu mai jos. Cel mai mult îmi plac imprimeul său geometric (dați scroll pentru detalii) și culorile, este vioi și ușor de asortat în același timp.

Geaca o am de anul trecut de la LC Waikiki și are un model clasic aviator cu imitație de blană și catarame la mâneci. Nu este potrivită pentru zilele prea friguroase deoarece este scurtă și eu prefer ceva să-mi acopere cât mai mult din corp (deși arăt a eschimos, prefer asta decât să am probleme mai târziu), dar atunci când nu mergi mult prin frig sau temperaturile nu scad de 0 grade este tocmai bună.

Ghetele sunt o achiziție mai recentă, le-am luat în toamnă de la un magazin de cartier, aproape de Gara de Nord. De mult voiam ceva din piele întoarsă și cu fermoar, iar verdele este culoarea mea preferată așa că, atunci când le-am ochit în vitrină, a trebuit să intru să le probez. Norocul meu că erau și la reducere :)

Pe sub geacă apelez mereu la layering atunci când vremea este capricioasă, aici am purtat un pulover Zara cu o cămașă cu guler feminin, croșetat care vin la fix împreună. Am accesorizat ținuta cu o pereche de cercei rotunzi, pictați manual și cu îndrăgitul rucsac Primark. Pantalonii i-am ales într-o nuanță mai specială care se regăsește și în modelul de pe fular (doar am zis în video că sunt obsedată de asortat, nu?). Nu sunt de la o firmă anume, dar v-am lăsat mai jos cu un link cu unii care mi se par asemănători. Brățara Pandora rar îmi lipsește de la mână, după cum puteți vedea. 

Geacă: LC Waikiki
Pulover: Zara
Cămașă: No name
Pantaloni: No name, dar găsiți asemănători aici
Ghete: No name
Rucsac: Primark

Cam asta a fost. Vă pup cu drag și vă invit să-mi scrieți în comentarii voi cum vă îmbrăcați când vremea e așa de rece? Orice sfat este binevenit! O zi frumoasă!

19 pretty comments

  1. Si eu fac la fel ca tine: layering, haina groasa si neaparat colanti/ciorapi grosi pe sub pantaloni. Imi plac mult pantalonii, culoarea e foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aveam pe dedesubt colanti in aceeasi culoare cu pantalonii :)) Oricum fara ceva pe sub pantaloni nu rezist :D

      Ștergere
    2. Da, da, da! Si pot sa port si fusta daca am colanti grosi si dresuri de 100 den pe deasupra - ca sa faca dedesubturile nevizibile! :D

      Ștergere
    3. Credeam ca numai eu-s nebuna care poarta 2 perechi chiar si la fuste :)) ma bucur ca ne-am gasit >:D<

      Ștergere
    4. :)) Nebuna, ne-nebuna, dar macar nu inghet! Cand e frigut afara, merge cu doua perechi, cand vine vajul cel mare, colantii cei mai grosi si dresuri pe deasupra - nu se vede nimic, it's our little secret!

      Ștergere
  2. Waaw ! In primul rand, pozele sunt superbe :)
    In al doilea rand imi place foarte mult si tinuta, e super cool si foarte comoda banuiesc :)
    In al treilea rand si eu ma infofolesc iarna si risc sa arat ca un urs polar, dar na .. decat sa sufar de frig, mai bine asa :)
    Kisses :*

    http://anamariaben.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ana :D Comoda si relativ calduroasa, fix de ce aveam nevoie :D Oricum decat sa murim de frig doar pentru "a fi fashion", mai bine avem grija de noi :) Te pup, draga mea!

      Ștergere
  3. Esti o frumoasa si ai o tinuta frumoasa si totul e frumos :D Imi place fularul ala foarte tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult fularul si completeaza tare frumos tinuta! Imi place mult si combinatia dintre pantaloni si acele ghete, iar detaliul dentalat al gulerasului e tare dragalas!

    Pupicei, Stefana! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Mai adauga o membra in clubul fetelor ce nu se rezuma la doar o pereche de dresuri! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi placea contrastul dintre ghete si pantaloni :D parca mai inviora atmosfera. Eu ador detaliile feminine, dar iarna e cam greu sa ma bucur de ele asa ca apelez la chestii micute cum ar fi gulerasul :D

      Welcome to the club :D Te puup!

      Ștergere
  5. Pozele sunt minunate! Imi place parul tau si mi se pare ceva schimbat la el, rucsacul este minunat! pupici
    http://www.xcentrica.ro/turbanul-o-alegere-extravaganta/

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumoase pozele, iar tinuta te prine de minune. Offf..nici eu nu suport iarna..de abia astept sa treaca sa port iar pantofi.

    www.eager4fashion.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :* Mie-mi place iarna, dar sa dureze numai 2 saptamani cat e vacanta :))

      Ștergere