L'Oréal ne surprinde cu produse noi

Când am aflat că am șansa să descopăr noile lansări L'Oréal, deja mă gândeam cu sufletul la gură care vor fi produsele vedetă. Urmărind pagina lor internațională de Instagram, știam ce produse nu sunt încă la noi și speram în secret să aducă primer-ul matifiant. Ei bine, nu numai că s-au ridicat la înălțimea așteptărilor mele, dar chiar le-au întrecut!

Am avut întâi parte de o prezentare pe cinste susținuta de the one and only Alexandru Abagiu care ne-a vorbit despre trendurile sezonului ce urmează. M-a fascinat atenția lui la detalii și felul în care ne-a prezentat tendințele, oferind mereu informații prețioase. Sper să le pot încorpora și eu în tutorialele mele de acum înainte :)

Mai departe a realizat un machiaj (senzațional aș adăuga, dar nu e de mirare, doar vorbim despre Abagiu) folosind noile produse L'Oréal și care se încadrează în trendurile primăvară-vară 2016: ten sculptat natural, ochi conturați și buze irezistibile. Am urmărit cu sufletul la gură fiecare etapă și îi tot șopteam Andei, care stătea lângă mine, ce plăcere îmi face să văd cât de îngrijit și atent lucrează. Dacă aveți vreodată ocazia să îl vedeți la treabă, nu o ratați!
Ultimul pas a fost să descoperim chiar noi produsele și să încercăm să le folosim conform îndrumării make-up artistului. Ce poate fi mai satisfăcător decât să auzi că ai făcut o treabă bună? Mai ales că m-am avântat să-mi fac și cat-eye când eu abia mânuiesc pensula de tuș, dar tușul gel Superliner L'Oréal alături de pensula inclusă în pachet mi-au făcut toată treaba mult mai ușoară! 

Mai jos voi vorbi pe scurt despre prima impresia pe care am avut-o cu fiecare produs în parte, urmând ca ulterior să revin cu un review mai detaliat la cele mai interesante! Nu uitați să îmi spuneți cum vi se pare machiajul pe care l-am realizat, eu chiar am fost mulțumită de rezultat!
Infallible Primer Matifiant: Matifiază tenul într-adevăr și, partea cea mai tare, poate fi folosit și peste fondul de ten, fără a-l demachia. Pur și simplu absoarbe excesul de sebum.
Infaillible Sculpt: Un produs de care aveam cu adevărat nevoie. Este primul kit de conturare pe care îl am și sunt uimită de rezultatele lui. L-am folosit de două ori până acum și oferă cea mai naturală și rezistentă conturare din ce am încercat.
Infaillible Blush Sculpt: Nuanța nimerită de mine este superbă, 101 Soft Sand Ambre, se potrivește atât în completarea conturării de mai sus, cât și ca paletă de farduri (testat!).
Superliner Gel Intenza: După cum spuneam mai devreme, un produs foarte ușor de folosit, chiar și de persoanele mai neîndemânatice. Pensula care vine în pachet este surprinzător de bună!
Volume Millions Lashes: Un mascara care nu mi se transferă pe arcadă, așa da! Singurul minus pe care i l-am găsit momentan ar fi că încarcă destul de mult genele și nu e bun pentru un look natural. Dar cu un smokey eye arată super!
Brow Artist Plumper: Un gel colorat de sprâncene ce le fixează și le conturează dintr-o mișcare.
Infallible Long Lasting Lips: Rujul ăsta m-a lăsat WOW. A rezistat chiar și după ce am mâncat și băut, câteva ore mai târziu! Îl mai supun la niște teste și revin neapărat cu un review curând, nu trebuie să îl ratați dacă vă plac rujurile lichide și rezistente.
Infallible Fixing Mist: Spray de fixare care a venit la momentul potrivit când mi s-a terminat Fix+ de la MAC, să vedem acum dacă se ridică și la înălțimea acestuia. 
Cam atât pentru astăzi. V-am ținut destul la vorbă și sper că v-am făcut curioase cu noile lansări L'Oréal pentru sezonul primăvară 2016. Spuneți-mi la care vreți review mai rapid sau dacă v-ar ajuta un tutorial pe YouTube cu toate noutățile :) Pupici, o seară faină!

6 pretty comments

  1. De sprayul de fixare sunt tare curioasa si eu :D. Abia astept sa apara noile produse in magazine :)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am folosit ieri pentru un machiaj de seara si a rezistat surprinzator de bine combinat cu primerul :D

      Ștergere
  2. Blush-ul pare interesant dar si kitul de conturare! Cum te descurci la contouring cu produse pudra? Mie mi se pare mai usor sa folosesti un produs cremos, parca arata mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta e un produs cream to powder si se foloseste suuuper usor :D intr-adevar cu cele pudra e putin mai greu.

      Ștergere
  3. Buna! Imi poti spune o parere mai detaliata despre primer?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi am luat spray-ul de fixare si sunt foarte multumita de el .
    Stefana esti o draguta , te urmaresc atat aici cat si pe you tube si mi ar face mare placere daca ai arunca un ochi si pe blogul meu desi stiu ca nu se compara cu ce ai tu si alte bloggerite ca si tine care fac si you tube.
    http://lifeismakeup.com/

    RăspundețiȘtergere