Video: Doll Eyes

Astăzi vă prezint un tutorial de machiaj simplu, dar de efect! Prima dată când am postat poza de mai jos pe Instagram și pe FB am avut o grămadă de reacții pozitive și multe mi-ați cerut chiar și un tutorial. Apoi a apărut clipul Empties #3 în care am purtat acest machiaj și laudele s-au repetat, așa că m-am pus pe treabă și am realizat un tutorial rapid cu acest look.
Mi se pare că, deși nu necesită mult skill după cum veți vedea în video, atrage atenția prin detaliul de pe pleoapa inferioară. Mereu mi-a plăcut să adaug câte ceva, oricât de mic, pentru a scoate în evidență un machiaj sau o ținută. 

Nu uitați să dați click pe HD pentru cea mai bună calitate! 



Încerc să nu bat prea mult câmpii prin videoclipuri, dar zău că e greu. Am lipsit prea mult și vreau să vă pun la curent cu tot ce s-a întâmplat și cu toate planurile mele de viitor (pentru că vă consider prietenele mele). Cel mai probabil, la 15.000 de abonați voi face un videoclip cu un giveaway, iar atunci o să îmi permit să stau și la povești cu voi mai mult.

Mi-ar plăcea mult dacă, până atunci, mi-ați răspunde la o întrebare. Cum credeți că este mai bine să postez? Duminică sau luni?

0 pretty comments