Item favorit de toamnă: rochia lungă tricotată

Trebuie să menționez încă de la început: sunt o persoană friguroasă. Cu toate astea, atâta timp cât o parte din extremități sunt acoperite, mă descurc și pe vreme mai puțin caldă. În ziua în care am făcut pozele nu era tocmai bine afară, dar am avut grijă ca partea superioară să fie bine ”învelită”, așa că mi-am permis să am picioarele puțin mai descoperite.

Știu că pare puțin, dar pe dedesubt se ascund mai multe chestii. Mai știți când vă povesteam că ador layering-ul și că mi se pare cea mai bună metodă de încălzit iarna? Se aplică oricând. În situația de față aveam ciorapi, iar pe sub rochie un body simplu, din bumbac pentru a ține și mai mult de cald. 

Rochia tricotată este elementul meu preferat în garderoba de toamnă. În special modelul acesta. Am 3 astfel de rochii de la H & M, după ce am luat-o pe prima și am văzut cât de bine vine am mai dat o comandă de încă două. Sunt călduroase, pot fi purtate atât pe vreme blândă, cât și iarna (cu ciorapi groși) și mi se pare că dau o linie frumoasă corpului. 

Cea de astăzi este specială datorită modelului de tricotaj pe care îl puteți observa mai jos. Liniile rochiei creează niște forme geometrice foarte interesante care m-au inspirat să aleg și niște accesorii pe măsură de la Happiness Boutique

În rest, am păstrat o ținută cât mai simplă: geaca de piele New Look, rucsac alb cu detalii rose-gold de la H & M și, o nouă achiziție, pantofii sport de la Pull & Bear. La capitolul accesorii, am completat la mână cu brățări și inele în aceeași nuanță metalică, am adăugat o cordeluță super simpatică de la Forever21 și fularul călduros de la Primark. 
M-am asortat corespunzător și cu un machiaj potrivit pentru toamnă în tonuri arămii. Am folosit fardul Colourpop Sequin (am scris despre el aici) și NYX Soft Matte Lip Cream în nuanța Copenhagen. În rest, paleta Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar a completat look-ul.
De la Happiness Boutique am ales cerceii triunghi, mi s-a părut foarte interesant cum arată. Din păcate, după aceste fotografii am încercat să îi mai port o dată, dar eu am urechile sensibile și orice în afară de argint și titan îmi irită zona, așa că a trebuit să renunț la ei. Setul de lanțuri în schimb vine super fain la gât și sunt mulțumită că l-am ales. 
Până pe 14 noiembrie am și un cod de reducere pentru voi. Codul este theprettyblossoms și va reduce 10% dintr-o comandă de peste 19 euro. 
And that's it, everyone!

11 pretty comments

  1. Deci imi place mult machiajul tau, dar si tinuta e super draguta! <3
    Trebuie neaparat sa trec si eu pe la H and M sa ma uit dupa rochii, eu as vrea una cu maneca lunga :D
    Foarte dragute si accesoriile! :*
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-mi place rochia! Trebuie sa-mi iau si eu una. Sunt comode si versatile si cele cu maneca imi ascund arm flab :D

    RăspundețiȘtergere
  3. you so pretty! si eu mi-am luat o rochita tricotata recent dar nu am unde sa o port! :)) doar ca e de la Newyorker si e tot asa simpla numa buna de accesorizat. Love your style girl :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos asortata si accesorizata! Cel mai mult imi place rujul. Am si eu o rochie in genul asta, dar cu maneca lunga. Acum am de unde sa ma inspir ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place look-ul, as face si eu layering, dar nu se poate, nu ma avantajeaza. :D
    Lanturile sunt tare faine, le-as purta si eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu vreo 2 rochii de genul, chiar mi se pare ca se potrivesc pe orice corp. Iar tie iti vine tare bine :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu dau o linie frumoasa, tu ai o linie frumoasa! Ador tinuta si coronita.

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu ce imi place mai mult... Rochia, accesoriul din par sau ghiozdanul... anyway.. foarte misto tinuta! Imi place maxim

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce faina e rochia! Mereu am vrut sa port asa ceva, dar mi se pare ca nu mi-ar sta bine pentru ca sunt prea scunda :( Maybe someday...

    RăspundețiȘtergere