Snow Lover

Probabil o să trezesc ceva întrebări cu titlul acesta, dar recunosc, sunt o iubitoare a zăpezii. Însă nu în București și cu siguranță nu în martie-aprilie. Acestea fiind spuse, imaginați-vă că am postat asta în decembrie (când ar fi trebuit) și că nu am întârziat iar o lună. Enjoy the lights!


Nu sunt prea multe de spus despre ținuta aceasta, am purtat-o de sărbători și mi se pare foarte chic pentru iarnă, dar și călduroasă. Tactica mea e următoarea: ciorapi groși pe dedesubt, colanți groși peste (ai mei sunt Esprit, nu se văd bine în fotografii, dar sunt foarte calitativi cu un model subtil pe lateral) și un pulover feminin și călduros deasupra. Dacă sunteți mai friguroase ca mine, este oricând binevenit un body pe sub pulover și așa ești izolată perfect de orice urmă de frig. Căciula este de la Lee Cooper pentru că nu concep să ies fără așa ceva când e frig afară, iar cizmele, cum v-am obișnuit deja, sunt Humanic.

Despre pulover aș vrea să spun câteva cuvinte. După cum știți, ador modelele lungi, oversized (ca cel din această postare) pentru că pot fi foarte stylish. Cel de astăzi nu este din niciun magazin, ci este făcut de mama mea acum mulți, mulți ani. Nu am menționat până acum, dar ea este foarte talentată la tricotat și croșetat. Când eram mică, eu și verișorii mei aveam cele mai simpatice pulovere cu tot felul de personaje și animăluțe așa că nu se putea să nu mă bucur de această calitate a ei și acum (în momentul de față îmi croșetează o păturica pentru canapeaua din cameră, atât de drăguță este!).

Vă invit să facem o scurtă vizită în trecut și să o cunoașteți pe Ștefana la 8 ani în costumașul ei personalizat (aveam unul la fel și pentru păpușă, să nu se supere). Materialul folosit este la fel ca cel din puloverul de azi și eram tare mândră de el! Este un fir gros cu multe nuanțe și ușor scămoșat (îmi place mult textura lui).

Și acum înapoi în prezent unde Ștefana nu tremură niciodată de frig datorită unor mâini dibace. Mulțumesc, mami! Vă las cu restul pozelor și vă aștept cu nerăbdare comentariile. O zi cât mai frumoasă, dragilor!

12 pretty comments

  1. Aoleu ce poze frumoase! Deci le ador! Sunt facute in Pitesti sau unde? Foarte tare puloverul- am si eu unul de la mamaie pe care imi place sa il port mult. Si e frumos ca are si valoare sentimentala :)

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Pitesti da, a fost foarte frumos decorat de sarbatori :D si mie-mi place cele cu valoare sentimentala! Te pup!

      Ștergere
  2. Ce fain ca mama ta lucreaza de mana! Si eu stiu sa crosetez si sa impletesc, am cateva lucrusoare lucrate de mine, dar cel mai mult imi place sa fac pentru copilasi. Acum ma gandesc ce pot sa pregatesc pentru finutul/finuta noastra care se va naste in iunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca si tu stii, e foarte frumos ca o sa aiba ceva facut pentru el :D si mami face pentru toti finutii si toate finutele :))

      Ștergere
  3. Ce caciula draguta! Imi place mult culoarea!

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am noroc de o mamica talentata, care imi face pulovere si caciuli :).tare bine e!

    http://iuliascorner.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte simpatice pozele. Chiar zilele astea imi venea sa ascult iar colinde. Parca s-au dus prea repede sarbatorile. Cel putin mie asa mi s-a parut.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Stefana,te pup.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere