Unboxing Pick N Dazzle: Sleek & Dazzling Picks

Hello, darlings!
După cum v-am promis, revin cu unboxing-ul celor două beauty box-uri Pick N Dazzle. Nu știu cum am reușit să mă abțin până la filmare, dar sunt mândră de răbdarea mea (deși în seara dinainte am avut un impuls IMENS de a mă înfige în ele, haha!).

Astăzi vă vorbesc despre primele mele două cutii Pick N Dazzle: una este Sleek Picks și una este Dazzling Picks. La ambele am făcut o mică analiză a prețurilor ca să vedeți ce bună este oferta (prețurile sunt aproximate după cele găsite pe internet, în euro, dolari sau lire și transformați la cursul BNR actual, deci acestea pot varia). Eu cred că primești produse foarte bune pentru valoarea lor, pe care eu personal le-as încerca dacă le-aș găsi și în magazine, iar faptul că transportul este inclus nu poate decât să mă încânte.
Vă propun să vedeți întâi clipul dacă sunteți curioase cum arată mai exact aceste cutii și mai multe detalii despre ele.

SLEEK PICKS - 79 lei 

V-am scris la fiecare produs primit un preț estimativ (în funcție de ce am găsit pe internet deoarece nu se găsesc la noi produsele), iar eu cred că această cutie are o valoare foarte bună dacă stați să calculați fiecare preț. Să nu mai menționez cât ar mai fi costat și transportul acestor produse, dacă găseați un site să livreze la noi. 

Bulgarian Rose:

- Shampoo ∼14 lei (l-am încercat deja aseară și mi-a lăsat o impresie bună, seamănă puțin cu un gel, face spumă destulă și nu mi-a provocat mătreață, un mare plus)
- Rose Yoghurt Cream Soap ∼ 10 lei
- Rose Yoghurt Rejuvenating Face Cream (prea parfumată pentru gustul meu, dar se simte fresh pe față și intră rapid în piele)

L'Action Bye Bye Mascara ∼ 60 lei

L-am încercat deja de două ori și am mixed feelings așa că trebuie să mai experimentez până vă dau verdictul final!

Lady Lya Vitamin Booster ∼ 30 lei

Un produs de care chiar am nevoie, după cum bine știți unghiile mele nu sunt printre cele mai rezistente. Momentan am gel-tratament pe unghii, dar când îl voi da jos, îl voi încerca.

Teeez Chain of Stones - Amazing Amethyst  ∼ 60 lei

Aceasta a fost primită datorită promoției de care vă spuneam aici și este o culoare superbă! Abia aștept să vă pot da swatch-uri cu ea, mereu mi-am dorit o ojă holografică și uită că acum am.

DAZZLING PICKS - 159 lei

Aceeași poveste și aici, un preț foarte bun pentru selecția de produse, dintre care unele nici nu se găsesc la noi. Sper că v-am făcut curioase!

Sally Hansen Nailgrowth Miracle ∼ 55 lei

Sally Hansen Miracle Cure ∼ 55 lei

Două tratamente de unghii de la firma atât de cunoscută în străinătate. Mă bucur mult că au venit și la noi și abia aștept să le încerc!

Bottega di LungaVita Dermorestoring Shampoo for Oily Hair ∼ 48 lei

Astor Matte Style Lip Lacquer ∼ 32 lei

Are o culoare demențială care arată superb pe buze și face dinții să pară mai albi. Încă nu i-am testat rezistența, dar urmează. Am și eu ceva Marsala acum, nu? 

Mai jos v-am copiat și comentariul unei prietene care și-a comandat tot Dazzling Picks, să vedeți ce produse diferite a avut ea, în funcție de cum a completat profilul de beauty.

” Si eu mi-am primit miercuri cutiuta Dazzling Picks. Dupa ce am sfasiat ambalajul, cu un puls de 100 si bale la gura, am descoperit urmatoarele:
1. Teeez Eve's Ready to Wear Lipstick, nuanta Rebellious Red - rosu ca para focului, arata mult mai intens pe buze si nu le usuca deloc, ceea ce e un mare plus;
2. Teeez Island Palette Eyeshadow, nuanta Island Walk - un gri metalizat, numai bun pentru smokey eyes;
3. Bottega Di Lungavita Linfa-Age Crema Viso Superidratante 24 ore - o crema bio cu unt de shea si germeni de grau, care intr-adevar hidrateaza foarte bine, iar marele ei plus e ca nu provoaca aparitia cosurilor (eterna mea problema);
4. Bulgarian Rose Spa Energy Hair Revitalising Shampoo with sea water - are un miros fresh (dupa cum poti ghici din nume, te duce cu gandul la mare); singura mea "obiectie" in ceea ce il priveste e ca nu rezolva problema parului gras (ba chiar tind sa il spal mai des).
Per total, sunt multumita de produse. Duduii si duduile de la Pick n Dazzle mi-au trimis ce aveam nevoie si ceea ce probabil mi-as fi cumparat si eu, daca brandurile respective se gaseau si la noi.
E o afacere buna, mai ales ca sunt corecti, nu procedeaza de exemplu ca cei de la ####, care trimit cate trei mostre per cutie, de nu-ti ajung nici pe-o masea, si care clar nu isi merita banii.
Sper ca si tu esti multumita de produsele primite si abia astept sa vad unboxingul. ”

Nu-i așa că v-am trezit interesul și mai mult? Eu zic să dați o fugă pe site și să vă completați profilul de beauty, nu aveți nimic de pierdut! O zi frumoasă vă doresc.


2 pretty comments

  1. Oh, abia astept sa imi vina si mie cutiuta. Ce lucrusoare frumoase ai primiiit!
    Sa le folosetsti cu drag pe toate!
    Kisses

    RăspundețiȘtergere