Tutorial video: Machiaj colorat de primăvară

Odată cu vremea însorită de săptămâna trecută am început să folosesc și mai multe culori în machiajul ochilor. Așa că am pus Naked 1 ș 3 în sertar și am scos paleta magnetică plină cu farduri în culori vii, perfecte pentru acest sezon.
Când am combinat prima dată aceste nuanțe, am făcut-o cu o oarecare emoție deoarece nu știam cât de mult se va potrivi acest albastru-turcoaz cu nuanțele de roz și lila. Am tot adăugat fard, puțin câte puțin, până am fost mulțumită de rezultat, iar acum a venit timpul să vă arăt și vouă ce mi-a ieșit. Pe YouTube deja a avut o ”primire” foarte caldă și sper că și cele care mă citiți aici să fiți la fel de încântate de machiaj.
L-am purtat deja cu trei ocazii pentru că îmi place felul în care îmi luminează privirea. Mi se pare că se potrivește perfect cu ochii căprui, iar nuanța rujului o puteți schimba în funcție de preferințe. Poate vă place ceva mai nude sau un fuchsia aprins?
Dacă vreți să vedeți ce produse am folosit, dați play videoclipului, dacă nu, aveți fotogafii close-up cu machiajul mai jos. Aștept cu drag impresiile voastre, un weekend cât mai frumos vă doresc!

7 pretty comments

  1. Ce frumos este, este foarte simpatica in video!!
    Chiar ma uitam mai devreme la postarea Andreei (MIU-MIU) cu rochita verde-turcoaz si s-ar potrivi machiajul asta la ea!!
    Te pup

    www.andreeadesign.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de ce cateodata nu-mi apare casuta de comentarii cand intru la tine. Am dat cateva refreshuri. Iar cand am intrat de pe fb, de pe pagina ta, mi-a dat o eroare Error 503. Nush ce e aia. Tot la refresh si-a revenit.
    Anyway, voiam sa-ti zic ca mi-a placut mult machiajul, nuantele alese sunt superbee!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( Ah, nu stiu ce are. Mersi ca mi-ai zis, desi nu cred ca am ce sa ii fac. Fie e de la blogger, fie de la tema. Multumesc muuult :*

      Ștergere
  3. foarte dragut machiajul si potrivit pentru primavara :).te pup!

    http://iuliascorner.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere