Colecția de oje OPI

Ieri voi ați ales postarea și cea mai populară a fost colecția de oje OPI. Vor urma și seturile Ciaté, dar până atunci haideți să vedem swatchurile de azi și care sunt preferatele mele.

Am 10 oje, 1 top coat RapiDry și 1 Nail Envy portocaliu (tratament și base coat). Prima dată când am cumpărat oje OPI a fost cu setul Best of the Best (click pentru swatchuri), un set cu 10 mini oje, cele mai faimoase ale lor, și astfel m-am putut hotărî care îmi plac și pe care mi le doresc full-size.

Trebuie să recunosc, bazele lor de unghii mi se par cam proaste. Am încercat două până acum și, pe lângă faptul că sunt cam groase și, dacă nu aveți grijă să aplicați un strat foooarte subțire, vor apărea bule de aer, se și întăresc destul de repede și rămâne jumătate de produs imposibil de folosit.

Top coat-ul însă îmi place, este subțire, se aplica ușor, se usucă repede și conferă un luciu tare frumos unghiilor.

De la stânga la dreapta: Alpine Snow, Step right up!, Don't Bossa Nova Me Around, Tickle My France-y, Rosy Future 

Oja albă o puteți vedea și aici în combinație cu cea albastră, au fost nevoie de 3 straturi pentru a arăta uniform (deși este destul de pigmentată rămâneau dungi inestetice). A doua este o ojă pentru manichiură franțuzească așa că am aplicat-o în 3 straturi să se vadă (deși la o manichiură de acest tip sunt necesare doar două), a treia și a patra sunt preferatele mele în materie de nude nails. Ultima se folosește de obicei ca strat peste o altă oja, este aproape transparentă cu ușoare tente rozalii și reflexe mov.

De la stânga la dreapta: Stranger Tides, Mermaid's Tears, Yodel Me on My Cell, Meet Me on the Star Ferry, My Private Jet

Prima oja este verdele meu favorit din colecție și puteți vedea o manichiură interesantă cu el aici. Toate celelalte oje au avut nevoie doar de 2 straturi pentru că sunt foarte pigmentate și acoperă frumos unghia. Cea albastră apare într-o manichiură împreună cu cea albă aici. Ultima ojă a fost o mică dezamăgire pentru mine pentru că în sticlă arată cu reflexe bronz-maronii, dar pe unghie este pur și simplu un gri închis cu sclipici (dar tot frumoasă).
Dintre toate pe care vi le-am arătat, vouă care vă plac cel mai mult?

PS: În dreapta veți găsi un widget prin care mă puteți vota în cadrul Școlii de Beauty Blogging. Aș fi foarte recunoscătoare dacă ați face asta și m-ar ajuta foarte mult. Vă mulțumesc!

14 pretty comments

  1. Eu am doar două oje de la O.P.I. dar mi se par foarte bune așa că-mi voi mai cumpăra! Din ojele pe care le-ai prezentat preferata mea este Step right up! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca merita :D momentan imi ajung, dar cu siguranta am pe lista si altele :)) te pup!

      Ștergere
  2. cel mai mult imi place My Private Jet :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu o am pe cea alba..si mi-a facut bule cand am aplicat-o... nu ma asteptam..


    Julia | juliahasch.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai pus strat gros? Eu aplic in mai multe straturi subtiri si nu am probleme.

      Ștergere
  4. Nu imi poti scrie in privat ooooffffffff.Dar cand voi fi mai mare promit ca imi voi face aproape toate site-urile de socializare si vom vorbi.Deocamdata la 10 ani nu imi pot face.te rog raspunde la intrebarile de la cealalta postare.Daca vrei imi poti scrie fara privat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce idee buna, poate fac s eu o astfel de postare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce colectie frumoasa ai tu, chiar m-as bucura sa le vad mai in detaliu :D chit ca e mult de munca.

      Ștergere
  6. I need Meet me on the star ferry!! :)) De fiecare data cand o vad ma gandesc ce frumoasa e.

    Sa stii ca Natural Base Coast nu se ingroasa si nici nu e groasa dar trebuie consumata cam intr-un an iar RapiDry am auzit ca se ingroasa pe la jumatatea sticlei. Imi place si mie top coat-ul dar nu l-am mai folosit de cand cu CND. :) Pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e superba si un must-have :D deci ce mai astepti? :))

      RapiDry e pe ingrosare si la mine, dar am trecut inapoi la CND pe care il adoooor! Te pup :*

      Ștergere
  7. Eu am doar o oja de la OPI, I think in pink, and I love it! :D acasa in ro imi fac mereu manichiura la salon, aici mi-o fac singura, fie nude, fie roziul acela...try to keep it simple, ca-s varza! :))) Pupici!

    https://ciobacristina.wordpress.com/2015/04/27/buy-just-what-you-need/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Merge si asa, mie chiar mi se par dragute unghiile naturale sau rozalii :D te pup, Cristina!

      Ștergere