Autumn is (S)C(H)OOL!

Hello, darlings!

N-am mai pus de mult timp o ținută pe blog pentru că duc lipsă de fotograf, dar a venit mami la București săptămâna asta și s-a nimerit la fix pentru o plimbare relaxantă, de toamnă, în Cișmigiu. Ea și-a amintit de zilele frumoase din facultate, iar eu m-am bucurat de o mini-ședință foto. 

Aceasta este o ținută pe care aș purta-o într-o zi de școală sau facultate. Botinele sunt foarte confortabile, deși au acel micuț toc, iar rucsacul îți permite să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie fără să te plângi de dureri de umăr. Într-o zi banală de facultate aș fi avut acolo tableta, un pix, mapa cu foi, portfardul, kindle-ul și termosul de cafea așa că îmi înțelegeți durerile.

Fiind pentru o zi de școală, în afară de ceas, nu am alte accesorii, iar machiajul e minimal (puțin fard cremă la ochi, rimel, sprâncene conturate și un ruj hidratant) pentru că mă trezesc greu dimineața și nu aș fi avut timp de foarte multe.

Bluză asimetrică: Hi!Fashion
Trench: Hi!Fashion
Blugi: Pull & Bear
Ghete: Primark
Rucsac: Primark

Bluza și haina fac parte din colecția de toamnă de pe Hi!Fashion. Abia așteptam să îmi ajungă deoarece știți cât de încântată am fost de primele produse primite de la ei (vedeți aici mai multe). Bluza este superbă și fix pe stilul meu. Fiind puțin lărguță (am comandat mărimea 34), e numai bună pentru layering cu o cămașă albă sau crem pe dedesubt, trendul meu preferat de toamnă. Culoarea este foarte faină, un mov înspicat, iar la guler are cusătura acoperită cu piele, un detaliu tare chic.


Trench-ul mi se pare perfect pentru vremea asta nehotărâtă pe care am avut-o în ultimele zile. Este dintr-un material care rezistă foarte bine la vânt, iar faptul că este subțire îți permite să îl ții ușor, chiar și când nu-l porți. Mama mea l-a adorat de cum l-a văzut și când am ajuns acasă m-a și pus să îi comand și ei unul bleumarin.




Disclaimer: momentan trec printr-o perioadă mai neplăcută cu tenul meu și urmez tratament pentru acnee. Din această cauză evit să mai folosesc fond de ten și pudre. Câteva din pozele de astăzi sunt ușor editate la ten, în sensul că am scos coșurile mai mari și petele pentru simplul fapt că nu aș fi vrut să atragă atenția de la ținută. Nu este un review la fond de ten așa că nu ar trebui să fie o problemă acest lucru, doar voiam să vă anunț că am făcut acest lucru.





Rucsacul și ghetuțele le-ați mai văzut în haul-ul de vacanță. Abia așteptam să mai treacă din căldură, să le pot purta. Mi se pare că se potrivesc la fix cu restul ținutei, deși în mod normal nu aș combina niște ghetuțe de genul acestora cu un rucsac.





Ce spuneți de combinația mea? Este pe placul vostru? :)
Eu sper că da! 
Vă aștept like-urile și comentariile cu cel mai mare drag și nu uitați!
La 1000 de like-uri avem concurs, așa că share share share, să ajungem cât mai repede! Pupici!

16 pretty comments

  1. Imi place combinatia. Imi place rucsacelul si imi plac si ghetutele. Esti cute.

    Kiss :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Love it!
    E foarte draguta combinatia si imi plac mult toate hainutele si felul in care le-ai purtat! :)
    Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place propunerea ta, ti se potriveste perfect

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult combinatia>:D<! Iar tu esti o dulcica. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. super iti sta , esti o finuta !
    pupiceeeei :*

    http://simofever.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place mult tinuta si cu siguranta o sa port chestii similare toamna asta.
    Spor cu tratamentul, sper sa ai rezultatele scontate. :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte drăguţ! Mi-a plăcut mult rucsacul. Te aştept pe blogul meu cu părerile tale -------


    http://beau-typhoon.blogspot.ro/2014/09/morning-routine-rutina-de-dimineata.html

    RăspundețiȘtergere