Video: Colecția de rujuri lichide

M-am lăsat pradă noului trend al rujurilor lichide și îmi măresc ușor-ușor colecția. Momentan am 19 rujuri de acest tip și nu plănuiesc să mă opresc aici. Pentru că am devenit o împătimită a lor și pentru că știu că nu sunt singura m-am gândit să vă împărtășesc părerea mea despre fiecare în parte alături de swatchuri, evident. 

A fost puțin de muncă, dar a meritat! Plus că a fost și amuzant să mă șterg și să aplic câte un ruj nou la 2 minute (deși buzele mele nu mi-au mulțumit deloc pentru asta, oh well). Le-am prezentat pe toate, de la cele mai deschise până la cele închise, de la cele puțin lucioase până la cele mai mate decât capotele bmw-urilor înscrise pe Bulgaria.

De unele sunt mulțumită, de altele mai puțin, dar trebuie să vizualizați videoclipul pentru a vedea detaliile. Vă las mai jos lista cu rujurile menționate pentru a vă convinge că am încercat câteva destul de diverse.

MAC Kissable Lipcolour Woo Me - e destul de vechi și nu cred că va mai sta mult în colecția mea
Too Faced Melted Nude  ☹  - sistemul de aplicare este o mega-dezamăgire
NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm ❤ - one of the best
L'Oreal Infallible 2-step Toujours Teaberry*  ❤ - cea mai bună rezistență
Colourpop Trap ❤ - o culoare inedită (și din fericire, au început să livreze și la noi)
Primark Super Matte 07 Kendall - aceasta este foarte asemănătoare cu cea de mai sus
Wycon Borgogna ❤ - i-am făcut review pe blog
Colourpop Bumble 
Colourpop Ouiji - l-am folosit recent și pe post de eyeliner xD
Sephora Cream Lip Stain 10 ❤ - love love love
NYX Soft Matte Lip Cream San Paulo
Too Faced Melted Berry  ☹ - din nou, dezamăgitor sistemul de aplicare
NYX Soft Matte Lip Cream Copenhagen - this screams autumn
Sephora Cream Lip Stain 07 
Primark Super Matte 08 Kiki ❤
NYX Liquid Suede Amethyst
*cele 3 link-uri sunt către un site de afiliere, ceea ce înseamnă că pot primi și eu un mic foarte mic procentaj din comandă, practic site-ul îmi plătește câțiva lei dacă cineva comandă de pe link-ul meu. Îl puteți ocoli sau îl puteți folosi, e strict alegerea voastră :D
Nu uitați să dați click pe HD pentru cea mai bună calitate. Dacă v-a plăcut videoclipul, îl puteți aprecia prin thumbs up pe YouTube sau printr-un share la acest articol.
Love, 
Stefana

7 pretty comments

  1. Ar trebui sa faci si un top cu rujurile clasice preferate

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce miștoo e Wycon Borgogna! Trebuie să le încerc și eu pe alea de la NYX, mai ales că acum avem și magazin fizic. Sper să-mi placă, toate produsele NYX pe care le-am încercat până acum au fost fail...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, Stefana, din nou! :)) Ce colectie mare de rujuri lichide ai, me gusta. Eu zic sa incerci si Boys'n Berries, mi-a placut mult textura lor :) Si eu am tot vazut disperarea cu rujurile lichide de la Menow si nu pot sa cred CA ASA DE MULTA LUME IL LAUDA. Groaznic e! brr. Ma tenta si pe mine cel de la Maybelline dar bine ca l-am incercat prima oara pe mine, era lichid si nu s-a uscat deloc. Trist! Nuanta de la NYX, Stockholm, inca nu am incercat-o dar da, si pentru mine, gama Soft Matte, e printre preferatele mele :D Ok, maybe I should stop now. Ma duc sa mai vad ce rujuri iti plac :))

    RăspundețiȘtergere
  4. am si eu cateva, imi plac si ale tale, ultimul este un pic cam mult pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu 3 de la Astor si chiar imi plac, cel de la Toofaced este o dezamagire si pt mine...Ai o forma a buzelor foarte frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mov inchis mi se pare foarte fain. Rujurile vin le-ai incercat? In ultima vreme le folosesc doar pe ele. Sunt foarte pigmentate, au o rezistenta foarte ok, singurul minus e faptul ca-mi usuca buzele destul de tare. O alta recomandare sunt cele de la Camaleon. Mie imi rezista chiar si doua zile (daca uit sa ma demachez). Si nu, nu exagerez, chiar sunt super rezistente si la un pret destul de bun.

    RăspundețiȘtergere