Wycon Long Lasting Lipstick & Liner Review




Din iarnă, de când am descoperit firma Wycon, au ajuns rapid printre favoriții mei. Poate vă întrebați cum, într-un timp atât de scurt, dar având în vedere calitatea produselor lor, eu zic că răspunsul este evident. Am încercat tuș, ruj, creion de buze, fard cremă și ojă de la ei, iar astăzi vă voi vorbi despre două dintre ele.
Magazinul se găsește în Centrul Vechi, pe Șelari nr. 7, și arată foarte profi. Puteți încerca orice produs doriți (chiar și ojele, au un sistem foarte interesant cu scotch) și credeți-mă, e greu să pleci de acolo cu mâna goală. În Favoritele Lunii Decembrie am vorbit despre tuș și fard cremă.

Wycon Long Lasting Lip Liner 04 Borgogna

Rujul îl am din decembrie de la DBBM3 și de atunci multă lume m-a întrebat de el și l-au căutat, din păcate a fost ediție limitată. Dar există și o parte bună: a fost atât de apreciată această colecție încât Wycon o vor aduce înapoi. Așa că, dacă vă convige acest review, să știți că în curând rujul va fi din nou disponibil în magazin.

Preț: 35, 90 lei
Textură: Este foarte lichid, dar deloc lipicios la aplicare. Mi se pare o senzație cu totul diferită și nu îl pot compara cu nimic deoarece este lichid, se simte ca o cremă când este aplicat, iar la final se usucă mat complet.
Culoare: Aceasta m-a cucerit definitiv atât pe mine, cât și pe prietene de-ale mele. Este un mov discret care poate fi făcut să pară mai cuminte sau mai intens în funcție de câte straturi aplicați.
Rezistență: Pentru mine, acesta este capitolul câștigător. Rezistă foarte mult pe buze (chiar și daca mâncați sau beți, testat de mine și de Fulvia) fără a usca excesiv buzele sau fără a se strânge inestetic. Când dispare, dispare treptat și uniform.
Aplicator: Seamănă cu cel al unui gloss, dar este ceva mai flexibil și acest lucru mi se pare că poate fi un plus sau un minus, depinde cum sunteți obișnuite. În mod normal mi se pare ușor de aplicat, dar dacă sunt pe fugă, pot face greșeli la conturare din cauză că nu este mai rigid.

Per total, eu îl recomand cu mare mare încredere oricui dorește un produs de buze rezistent, pigmentat și care să se înțeleagă bine și cu buzele ceva mai uscate.

Wycon Long Lasting Liquid Lipstick Plum 08

Acesta nu era în plan, dar am intrat săptămâna trecută în magazin cu o prietenă să caute rujul de mai sus (v-am zis că e tentație pentru multă lume, mai ales dacă îl încercați) și când ne-a fost arătat acest creion, a fost dragoste la prima vedere. Nu-mi venea să cred cât de pigmentat este și ce culoare superbă are, îl vedeam deja în combinație cu Borgogna așa că nu am mai stat pe gânduri.

Preț: 29, 90 lei
Textură: Fiind un creion rezistent, are o formulă destul de uscată și vă recomand să hidratați bine buzele înainte, altfel nu ”alunecă” foarte bine la aplicare. Va scoate zonele uscate în evidență dacă nu sunt exfoliate, dar nici nu mă așteptam la altceva, este totuși un creion. Este mat și poate fi purtat pe cont propriu sau cu ceva aplicat peste dacă vreți să scăpați de senzația de buze uscate.
Culoare: La început am crezut că este un simplu mov-prună mat, închis. Dar când am descărcat pozele am văzut ceva surprinzător: are niște particule foarte fine ce reflectă lumina într-un mod tare frumos. Inițial am crezut că mi se pare, dar fotografiile mi-au confirmat faptul că are aceste reflexii.
Rezistență: Rezistență foarte bună, atât aplicat pe cont propriu, cât și alături de un ruj, balsam sau gloss.


Reflexii creion de buze.
Machiaj cu rujul lichid Wycon și tușul waterproof Tattoo Liner.

Acestea sunt recomandările mele de astăzi care sper să vă atragă puțin atenția deoarece merită. Spuneți-mi și voi dacă ați încercat produse Wycon până acum și cum vi se par. Pupici!

11 pretty comments

  1. Imi plac tare mult nuantele pamantii pe buze, mai ales daca bat putin spre mov. Pacat ca nu prea imi sta bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie iti sta mai bine cu nuante calde si aprinse, ce-i drept :) dar poti experimenta, poate gasesti una perfecta cum iti doresti si din gama asta :D

      Ștergere
  2. Arata tare bine!
    Mi se pare mai degraba de sezon rece, de tinut minte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cu siguranta este de sezon rece! Iarna viitoare va arata demential :) dar trebuia sa va vorbesc despre ele cat inca sunt calde :))

      Ștergere
  3. Imi plac foarte mult aceste produse. Am si eu cateva, printre care un creion de buze si un Long lasting lip liner o nuanta mai deschisa si au devenit preferatele mele. Si ojele sunt bune. Acum vreau sa incerc un anticearcan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma mai tenteaza highlighter-ul lor stick :D poate il incerc in viitor.

      Ștergere
  4. Imi plac foarte mult aceste produse. Am si eu cateva, printre care un creion de buze si un Long lasting lip liner o nuanta mai deschisa si au devenit preferatele mele. Si ojele sunt bune. Acum vreau sa incerc un anticearcan.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun. Deci sa trec pe lista: De "devastat" magazinul Wycon cand ma intorc in Bucuresti. Iti sta super bine cu rujurile, clar ma duc sa le incerc si eu!

    Kisses!
    Style O Sphera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uiti :)) o sa pierzi ceva timp pe acolo, dar merita! Multumesc de vizita :*

      Ștergere
  6. wow, cat de frumos este!!! ador culoarea si textura sa!

    RăspundețiȘtergere