Dragă Ștef: Cum scap de transpirația excesivă?

By | 17:58 1 comment

Hello, hello.

Nu m-am mai ocupat de multă vreme de blog pentru că YouTube-ul îmi mănâncă mare parte din timp (plus cele două joburi), dar am revenit astăzi pentru că mi s-a părut un subiect interesant de prezentat și aici.
Voi mai lipsi o perioadă pentru că blogul meu va suferi niște schimbări (rebranding, schimbăm tema, hosting, cam tot) și posibil să fie complet inaccesibil o vreme, dar până atunci haideți să vorbim de ceva super util pe care lumea îl ignoră în general.

Transpirația excesivă este una din problemele mele veșnice și nimic nu a funcționat din tot ce am încercat. Am învățat să ocolesc cumva problema, dar parcă aș vrea să știu că există ceva ce o poate opri complet pe o anumită durată cât am nevoie. Ei bine, universul m-a ascultat și mi-a trimis Absolut Dry
Dar dacă vreți să aflați detalii, vă invit să vedeți videoclipul. Acolo dau și câteva sfaturi generale pe care le poți aplica, dacă nu au sau nu vrei să folosești un antiperspirant puternic. Postare mai veche

Un comentariu:

  1. Din fericire nu am avut niciodata probleme cu respiratia dar imi place sa ma informez pentru prietenele mele care au.

    RăspundețiȘtergere