Inca o data...omenirea ma dezamageste.

Tocmai am ajuns acasa si sunt distrusa.. Acum o jumatate de ora eram pe drum, la volan, tocmai o luasem pe mami de la servici. In fata mea era un matiz rosu. Am vazut ca era un Husky derutat pe marginea drumului si deja incetineam pentru ca stiu cum sunt cainii dezorientati si mai ales cei neobisnuiti cu masinile. Incepusem sa pun frana usor-usor cand il vad pe nenorocitul din fata mea cu matizul ca il loveste din plin. L-a calcat pe cap iar apoi saracul caine a fost rostogolit pe sub masina. Nu a pus frana, nu a incercat sa ocoleasca desi era liber din fata, nimic. Pur si simplu l-a luat din plin, ca un cretin, in timp ce stapanul privea neputincios de pe marginea drumului. Apoi a plecat mai departe ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Eu si masina din spatele meu am oprit, dar vinovatul nici nu s-a sinchisit sa arunce un "imi pare rau" stapanului. Cainele are coloana rupta si probabil o hemoragie interna pt ca ii curgea sange din nas si din gura. L-au luat cu o camioneta, nu stiu daca va supravietui :( Ma simt oribil doar pentru ca stiu ca exista asa oameni si imi este scarba de ei, mi-e rusine ca sunt si eu din aceeasi rasa.
Imi pare rau daca am folosit cuvinte care v-au deranjat sau daca postarea mea este haotica, dar exact asa ma simt in momentul asta. Daca as sti cine e, l-as vana si l-as omori, chiar daca nu cunosteam cainele respectiv. Inca sunt socata de ce am vazut, poate parea ceva nesemnificativ pentru voi, dar eu nu pot trece prea usor peste astfel de lucruri.
Nu exista cuvinte potrivite pentru starea mea sau pentru a-l caracteriza pe acea jigodie de om.

Follow my blog with bloglovin

16 pretty comments

  1. Pe cap l-as fi calcat si eu :| Nemernicul :| Ce draci am

    RăspundețiȘtergere
  2. Te inteleg cum te simti, e ingrozitor cum s-a purtat respectivul. Mai grav e ca sunt destul de multe specimene de genul.
    Ati reusit sa retineti numarul masinii?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de rau imi pare...bietul de el...si bietii lui stapani, prin ce trebuie sa treaca.. Intr-o fractiune de secunda ti se darama tot universul..

    RăspundețiȘtergere
  4. pe mine ma marcheaza chestiile astea...mai ales ca multi dobitoci conduc pe principiul " e caine, stie el sa se fereasca". Am auzit de prea multe ori expresia asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Sim

    Nu am reusit. Cand am vazut ce s-a intamplat am izbucnit in lacrimi la volan si am tras imediat pe dreapta, nu am mai fost in stare de altceva :( Imi pare rau acum ca nu m-am gandit la asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Special K

    Chiar asa, nu stiu ce m-as face daca as ramane si fara Hannah sau Tomita, ca oricum pe Puskin mi l-au luat :(:(

    RăspundețiȘtergere
  7. @Amalia

    Doamne :| Chiar zic asa? Nu-mi vine sa cred. Inseamna ca sunt idioti si pana la urma asa ar trebui sa facem si noi cu ei, sa ii alergam cu masina sa ii calcam, ca doar noah "sunt oameni si stiu sa se fereasca" :|

    RăspundețiȘtergere
  8. si au am trait asemenea clipe acum vreo 2 luni, cand un sofer a spulberat pur si simplu un catelus, care chiar daca era vagabond era si el un suflet. Dar cand ai un "jeep bengos" mai stai sa te gandesti la lucrurile astea? Mai stai sa ocolesti un caine cand pur si simplu poti trece peste el? Pacat, pacat de saracele animale care mor si uneori chiar raman mutilate din cauza unor dobitoci, care de multe ori ar avea cate ceva de invatat de la aceste animale.

    RăspundețiȘtergere
  9. @deamyworld

    Ai dreptate. Pacat ca majoritatea soferilor de la noi au mentalitatea asta. Nu vreau sa mai vad vreodata un accident de genul acesta. A fost groaznic :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu, nu!!! De ce sa il vanzei si sa il omori? Nu asa se face. Il prinzi, ii rupi coloana si il lasi sa inteleaga viatza dintr-un scaun cu rotile, daca altfel nu a fost in stare sa o priceapa.

    RăspundețiȘtergere
  11. sper din tot sufletul sa aiba aceasi soarta..

    RăspundețiȘtergere
  12. ii urasc pe astia, niste jogodii ordinare si niste nesimtiti. Nu am cuvinte sa descriu cat urasc nemernicii care nu dau 2 bani pe un animalut, sunt oameni fara suflet si fara caracter.

    RăspundețiȘtergere