Cum imi hidratez tenul si ma relaxez in 15 minute

Acum ceva vreme am încercat noile măști superhidratante Garnier Moisture+ (dacă urmăriți vlogurile săptămânale, am făcut un fel de first impressions cu ele în urmă cu câteva săptămâni) și am rămas plăcut surprinsă.
Eu sunt mare fană a măștilor deoarece sunt o soluție rapidă pentru anumite probleme ale tenului (fie absorb sebumul, fie oferă o hidratare puternică de moment), însă acestea mi se par speciale deoarece există efecte și după ce am înlăturat masca de pe ten.
Eu sunt fana lor din două motive importante: masca Freshness se împacă foarte bine cu tenul meu mixt și acneic, iar servețelul pe care îl aplici pe față este foarte (nu glumesc, chiar FOARTE) îmbibat cu serul ce te face să te simți ca la spa. 
Află mai multe despre această gamă.
Videoclipul face parte din Campania de promovare a măștilor Garnier Moisture+ 

Ca să nu ratez niciun beneficiu al măștii (conține acid hialuronic), la final, când o îndepărtez, trec puțin cu șervețelul și pe gât. Iar ca un plus, aceasta se aplică super ușor având un alt strat de protecție care se îndepărtează odată ce masca a fost așezată pe ten. Apoi ai 15 minute să te bucuri de ritualurile tale preferate de relaxare, cum am făcut și eu.

Preț: 12 lei, dar momentan sunt la ofertă pe eMag și costă doar 7 😍 
Eu mă declar fană, mai ales că au un preț așa de bun.
Voi le-ați încercat?

0 pretty comments