Am încredere în mine atunci când...

...pot fi eu însămi.
Dacă nu știți deja, Anca a hotărât că anul acesta va fi Anul Încrederii în Sine pe blogul ei așa că mă alătur și eu acestei campanii minunate prin acest articol care, totodată, va fi și ultima probă din cadrul Școlii de Beauty Blogging by L'Oreal Paris
Probabil știți deja că și eu mă lupt cu stima de sine scăzută (acneea și alte mici defecte m-au tras în jos), dar pe care reușesc tot mai mult să o înving cu ajutorul blogului, al vostru, cititoarele mele frumoase și vesele. Pusă în fața întrebării ”Tu când ai încredere în tine?” am realizat că răspunsul era de fapt mult mai simplu decât credeam. Am încredere în mine când pot fi eu însămi, poate de aceea îmi place atât de mult să fiu prezentă pe YouTube. Așa că astăzi veți cunoaște mai îndeaproape personalitatea mea sau, mai bine zis, cele 3 laturi ale ei (nu, nu, nu am personalități multiple, dar nu sunt o persoană statornică).
Așadar aceasta sunt eu. Mă știți, sunt Ștefana cu acnee, cicatrici, păr ciufulit și ochi de copil. Dar asta nu mă împiedică să fiu și Ștefana feminină sau jucăușă. Toate cele trei pe care le veți vedea fac parte din mine și sunt prezente zi de zi în comportamentul și relațiile mele. Cei ce mă cunosc le vor recunoaște fără probleme, cei care nu mă cunosc, o pot face acum! Există 3 lucruri ce sunt comune la toate aceste look-uri: mascara Miss Manga pentru că o privire conturată se potrivește oricărui tip de personalitate, oja roșie clasică 16 Place Vendome și eu.

1. Obraji îmbujorați, privire timidă și zâmbet dulce.

Cuvinte-cheie: organizare, disciplină, timiditate, feminitate.
Prima dată vă fac cunoștință cu firea mea timidă și feminină, cea pe care probabil o știți deja. Ea se ocupă de blog, de facultate și de tot ce ține de organizare și disciplină. Preferă o coafură lejeră, bucle naturale și are întotdeauna cu ea agenda și ochelarii. Îi place să stea singură, să facă planuri și să vină cu idei noi. Secretul ei stă în fardul 200 Over the Taupe care luminează frumos privirea, iar rujul 640 Erotique este îndeajuns de cuminte.

2. Ruj roșu, chef de joacă și timp liber

Cuvinte-cheie: jucăuș, artistic, năzdrăvan.
Aici intervine spiritul meu ludic, cel care mereu mă împinge de la spate să încerc lucruri noi, să îmi fac mai mult timp pentru hobby-urile mele și, de ce nu, să mai fac și câte un selfie vinovat pentru Instagram. Iese la iveală mereu când sunt înconjurată de prietenii cei mai buni, de familie și de animalele mele dragi. Evident că produsul cheie a fost rujul roșu, superbul 115 Rouge Corail care nu va lipsi de pe buzele mele vara asta.

3. Pe scurt: punk's not dead. Pe lung: el doar pute așa ;) 

Cuvinte-cheie: misterios, rebel, întunecat.
Pentru mine, asta face parte oarecum din latura mea nostalgică. În generală și liceu ascultam numai punk, era genul meu favorit și mă îmbrăcam ca atare. Cu timpul m-am mai schimbat și am început să adopt și alte stiluri vestimentare, dar punk-ul a rămas și va fi mereu parte din mine (drept dovadă probabil că ați observat piercing-ul din ureche pe care nu îl dau niciodată jos). Ce reprezintă asta pentru mine? Faptul că poți fi împotriva curentului fără să o dai în penibil și faptul că niciodată nu trebuie să uităm cine am fost. Machiajul l-am transformat din primul adăugând puțin fard ciocolatiu pentru un efect smokey 302 Die for Chocolate și accentuând buzele cu un creion mov. Am vrut să demonstrez că cele două firi sunt strâns legate una de cealaltă și în niciun caz nu se anulează reciproc.
Dacă v-a plăcut postarea mea, cât și celelalte din cadrul Școlii (Am fost răpită..., Machiaj pentru o seară de vară și Review: L'Oreal Extraordinar Nutri Gold) vă rog să îmi acordați un vot pentru că am mare nevoie de ele. Alegerea voastră contează foarte mult deoarece reprezintă 50% din nota finală.
*Votarea s-a încheiat*
Ca să nu vă dezamăgesc nici de data aceasta, vă las cu o scurtă animație creată din pură plictiseală cu produsele L'Oreal. Sper să vi se pară simpatică!
*Acest articol a fost sponsorizat de Samsung Galaxy S6.

38 pretty comments

  1. Trebuie sa recunosc ca articolele tale niciodata nu ma plictisesc!Bravo!Sper sa castigi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa postare, Sefana! Foarte frumoasa! Esti creativa si imi place din ce in ce mai mult de tine cu fiecare articol! Animatia de la sfarsit mi-a adus un zambet larg, e tare simpatica, hihi.
    Iti urez tot succesul la Scoala de Beauty Blogging si sincera sa fiu, cred ca as prefera sa castigi tu; ai demonstrat ca esti nu doar creativa, dar si unica, placuta, dezinvolta.
    Lots of Kisses,
    Andreea
    www.andreeaserban.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot, Andreea! Si mie-mi place mult blogul tau asa ca ma bucur si mai mult sa vad ca si tu ma citesti cu la fel de mult drag! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si incurajari, sper sa se indeplineasca ce spui tu :D Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  3. Îți țin pumnii! Sper sa câștigi. Chiar ai avut cele mai amuzante articole.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ramona! :D Si eu sper, sa vedem acum daca si restul sunt de acord :))

      Ștergere
  4. Super, super, daca oamenii aia nu te pun pe locul 1, tu oricum ai castigat acest concurs in ochii celor care te citesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, ce frumos! Si ai dreptate, chiar am ramas surprinsa sa vad cate persoane frumoase sunt in jurul meu cu ocazia acestui concurs! Multumesc mult, Ani :*

      Ștergere
  5. Stefana, vei castiga cu siguranta. Ai multi sustinatori!!! Imi place mult postarea ta, ca toate celelalte, de altfel. Mult success!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mirela!! Sper sa ai dreptate, imi doresc tare mult! <3

      Ștergere
  6. Ce dragute sunt inserturile din agenda <3 ahh <3 superba postare, ce sa zic! <3 Bafta multa, Stefana! Te pup!

    Julia | juliahasch.com

    RăspundețiȘtergere
  7. nu prea sint eu mindru de mine dar azi sint mindru ca sint tatal tau, multumesc Stefana!

    RăspundețiȘtergere
  8. De aici din Bucovina iti trimit toata energia pozitiva posibila si numai ganduri calde si frumoase! Sa ai spor si bafta! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, draga mea, esti o scumpa ca intotdeauna :D Multumesc mult de toooot si vacanta placuta :*

      Ștergere
  9. Stefana, iti tin pumnii sa castigi pentru ca imi plac mult articolele tale! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. M-ai surprins din nou, nu știu de unde ai atâtea idei, atâta imaginație! Bravo, sigur o să câștigi și proba asta, iar eu îți țin pumnii și pentru premiul cel mare! Votul meu îl ai. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stresul este o sursa magnifica de inspiratie :)) Multumesc mult pentru incurajare :* :*

      Ștergere
  11. Ce tare e animatia aceea de la sfarsit.

    Foarte bun articolul, frumos scris :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Sper sa castigi, pentru ca meriti! Mi-am rugat si prietenii sa te voteze, multa bafta, te pup.

    RăspundețiȘtergere
  13. este super postarea, ma binedispune :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari pentru articol!Esti o persoana speciala, originala si foarte draguta.Se vede munca si daruirea atat pentru Scoala de Beauty Blogging, cat si pentru blog si canalul de youtube, asa ca cei din juriu nu au cum sa nu aprecieze asta!Cititoarele oricum sunt alaturi de tine.mult succes!te pup :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iulia, iti multumesc mult pentru incurajari! Pentru mine inseamna enorm sustinerea pe care am primit-o in ultima luna, nu pot sa exprim in cuvinte cat de fericita sunt :) multumesc :*

      Ștergere
  15. Mult succes! imi place mult cum scrii!

    RăspundețiȘtergere
  16. Esti frumusica in toate ipostazele si simpatica ca intotdeauna.
    Ma bucur ca te-am descoperit si articolele pentru scoala L'Oreal au fost geniale, daca nu te premiaza ei, iei premiul de la cititoare in aplauze virtuale <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Awww, multumesc!! Ma bucur mult sa aud asta :D eu simt ca am castigat oricum la cata sustinere am primit! :*

      Ștergere
  17. Desi sunt o mare fana a videoclipurilor tale , niciodata nu am fost interesata sa citesc si ce faci pe blog , desi detin si eu un blog :)) , acum chiar imi dau seama de ce ai castigat acele 2 probe , pentru ca (ca sa parafrazez pe o buna prietena) Esti foarte tare frate , imi place muult stilul tau de a scrie iar de poze , ce sa mai zic , geniale , succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult mult mult :D e bine daca te-am convins sa ramai si pe blog :)) :*

      Ștergere